Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

La doar 18 ani, cercetat de polițiștii timișoreni pentru trei infracțiuni… rutiere

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Azi-noapte, în jurul orei 1:45, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control un autoturism care circula pe bulevardul Republicii din Timişoara, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au constatat că şoferul, un tânăr de 18 ani, din localitatea Carani, judeţul Timiş, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Totodată, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de către acesta nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul nu număr fals de înmatriculare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore