Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialLa doar 18 ani, cercetat de polițiștii timișoreni pentru trei infracțiuni... rutiere

La doar 18 ani, cercetat de polițiștii timișoreni pentru trei infracțiuni… rutiere

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Azi-noapte, în jurul orei 1:45, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control un autoturism care circula pe bulevardul Republicii din Timişoara, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au constatat că şoferul, un tânăr de 18 ani, din localitatea Carani, judeţul Timiş, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Totodată, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de către acesta nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul nu număr fals de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare