Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Leii” părăsesc Europa cu capul sus. Szolnoki Olaj 77-71 BC Timişoara

- Advertisement -

Final de aventură europeană pentru „Leii din Banat”. Elevii lui Jovanovic au jucat marţi seară, în Ungaria, la Szolnok, ultima partidă din actuala ediţie a FIBA EuroChallenge Cup. Bănăţenii nu au reuşit imposibilul, calificarea în faza următoare, însă au pierdut „frumos” pe teren maghiar, cu scorul de 77-71 în faţa unui team care-şi continuă periplul prin Europa.

BC Timişoara nu a obţinut a doua victorie în actuala ediţie a FIBA EuroChallenge Cup, competiţie în care a strâns un singur succes şi cinci înfrângeri, dar având consolarea că le-au pus probleme unor echipe net superioare din toate punctele de vedere, echipe cum ar fi EWE Baskets Oldenburg, Szolnoki Olaj sau Kormned, în faţa ultimei reuşind chiar să se impună în meciul de la Timişoara.

Partida retur cu maghiarii de la Szolnoki Olaj a fost, în prima parte, la discreţia gazdelor, aceştia reuşind să-şi facă de minune jocul, în primul sfert, la finalul căruia scorul de pe tabelă indica un avantaj covârşitor pentru ei, 25-8, „leii” fiind debusolaţi total în această primă parte a meciului. Sfertul secund a însemnat revenirea bănăţenilor, aceştia reuşind să recupereze într-un mod fabulos aproape întrega diferenţă, la pauza mare scorul indicând 40-37 în favoarea maghiarilor.

Revenirea de la cabine a însemnat un joc la fel de bun din partea „leilor”, aceştia ţinându-se „scai” de unguri, bănăţenii reuşind la un moment dat să se apropie la un singur punct de echipa adversă. După 30 de minute tabela indica 58-54 pentru formaţia din Szolnok. Sfertul patru a însemnat o scădere de ritm din partea elevilor lui Jovanovic, pentru ca la final tabela de marcaj să înţepenească la 77-71 în favoarea formaţiei din Szolnok.

Marcatorii echipei de pe Bega au fost: Zlatko Jovanovic, cu 20 de puncte, Djerasimovic – 12, Archie şi Johnson cu câte 11 reuşite fiecare, Popescu cu 9 puncte, Sarovic – 6 şi Jelenic 2.

În celălalt meci al grupei echipei timişorene, Kormend a fost învinsă de germanii de la EWE Baskets Oldenburg cu scorul de 67-90, chiar dacă nemţii erau calificaţi încă dinaintea acestei partide. În faza următoare a competiţiei s-au calificat formaţiile din Oldenburg şi Szolnok.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore