ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Unde e primarul sunt şi utilaje de deszăpezire! Zona Soarelui – cea mai curăţată zonă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În Timişoara sunt multe cartiere  blocate de zăpadă, dar se pare că acest lucru nu mai contează atunci când zona primarului este curăţată cu un interes ieşit din comun.

Ieri, 11 decembrie, mai mUnde e primarul sunt şi utilaje de deszăpezire! Zona Soarelui - cea mai curăţată zonă 1ulte utilaje de curăţare a carosabilului au acţionat în zona Soarelui,  asigurând o foarte bună circulaţie. E un început bun, căci „domnul primar” trebuie să aibă drumul curăţat până la primărie, poate în felul acesta mai zăreşte şi el adevăratele probleme ale oraşului.

În timp ce în zona Soarelui se făceau adevărate demonstraţii de interes pentru soarta locuitorilor , cetăţenii din alte zone ( în care nu locuieşte primarul ) stau blocaţi în propriile locuinţe sperând că poate Robu îşi aminteşte şi de existenţa lor.

Surprinzător este că Nicolae Robu se declară mulţumit de acţiunea de deszăpezire de pe străzile principale, oferind nota 8, 5 : “Am fost pe teren tot timpul şi orice mi-ar spune oricine în privinţa arterelor principale, eu ştiu pentru că am fost în tot oraşul. Eu consider că nota e 8,5 pe arterele principale ale oraşului”, a afirmat Nicolae Robu.

Amintim domnului primar că “tot oraşul” nu înseamnă decât traseul primărie-acasă.  Acesta este invitat de către locuitorii zonelor Ronaţ, Plopi, Kuntz, Lipovei, Bălcescu   şi altele , să vină şi să vadă adevărata situaţie a drumurilor., deşi acesta susţine că are la cunoştinţă că deszăpezirea nu s-a realizat în tot oraşul., responsabile de acest lucru fiind firmele Retim, SDM şi angajaţii ADP.

În pozele din galeria foto se pot observa diferenţele între zona Soarelui şi cartierul Plopi (cititorii să ne  pot trimite poze pe adresa redacţiei cu astfel de situaţii)

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Mereu va fi asa, atat timp cat oamenii care sunt angajati nu au coloana dreapta si le este frica ca isi pierd locul de munca daca nu respecta „indicatiile” primite. Un sef de coloana corect ar trebui sa se impotriveasca cu intreaga echipa sa lucreze in mod special intr-o anumita zona sau in anumite conditii, doar ca sa nu supere seful.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore