Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieUnde e primarul sunt şi utilaje de deszăpezire! Zona Soarelui - cea...

Unde e primarul sunt şi utilaje de deszăpezire! Zona Soarelui – cea mai curăţată zonă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În Timişoara sunt multe cartiere  blocate de zăpadă, dar se pare că acest lucru nu mai contează atunci când zona primarului este curăţată cu un interes ieşit din comun.

Ieri, 11 decembrie, mai multe utilaje de curăţare a carosabilului au acţionat în zona Soarelui,  asigurând o foarte bună circulaţie. E un început bun, căci „domnul primar” trebuie să aibă drumul curăţat până la primărie, poate în felul acesta mai zăreşte şi el adevăratele probleme ale oraşului.

În timp ce în zona Soarelui se făceau adevărate demonstraţii de interes pentru soarta locuitorilor , cetăţenii din alte zone ( în care nu locuieşte primarul ) stau blocaţi în propriile locuinţe sperând că poate Robu îşi aminteşte şi de existenţa lor.

Surprinzător este că Nicolae Robu se declară mulţumit de acţiunea de deszăpezire de pe străzile principale, oferind nota 8, 5 : “Am fost pe teren tot timpul şi orice mi-ar spune oricine în privinţa arterelor principale, eu ştiu pentru că am fost în tot oraşul. Eu consider că nota e 8,5 pe arterele principale ale oraşului”, a afirmat Nicolae Robu.

Amintim domnului primar că “tot oraşul” nu înseamnă decât traseul primărie-acasă.  Acesta este invitat de către locuitorii zonelor Ronaţ, Plopi, Kuntz, Lipovei, Bălcescu   şi altele , să vină şi să vadă adevărata situaţie a drumurilor., deşi acesta susţine că are la cunoştinţă că deszăpezirea nu s-a realizat în tot oraşul., responsabile de acest lucru fiind firmele Retim, SDM şi angajaţii ADP.

În pozele din galeria foto se pot observa diferenţele între zona Soarelui şi cartierul Plopi (cititorii să ne  pot trimite poze pe adresa redacţiei cu astfel de situaţii)

1 COMENTARIU

  1. Mereu va fi asa, atat timp cat oamenii care sunt angajati nu au coloana dreapta si le este frica ca isi pierd locul de munca daca nu respecta „indicatiile” primite. Un sef de coloana corect ar trebui sa se impotriveasca cu intreaga echipa sa lucreze in mod special intr-o anumita zona sau in anumite conditii, doar ca sa nu supere seful.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

10 utilaje de deszăpezire au intervenit, în cursul nopţii trecute, pe străzile din Timişoara pentru prevenirea formării poleiului!

Utilajele de deszăpezire au ieşit pe străzile din Timişoara şi noaptea trecută, având în...

Se circulă în condiţii de iarnă, pe şoselele din vestul ţării! Utilajele DRDP au ieşit pe drumurile naţionale şi autostrada A1, noaptea trecută

Aproape 500 de tone de material antiderapant s-au răspândit pe drumurile naționale și autostrada...

DRDP Timisoara, pregatita pentru iarna! Cel putin in poze…

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara a anunțat că a fost instituit...