Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

EXCLUSIV Interviu cu Vali Velcea, singurul antrenor neînvins în actuala stagiune din primele două ligi de fotbal (repriza I)

Intrat în pauza competiţională alături de echipa sa, tehnicianul Vali Velcea a acceptat să se „destăinuie” pentru cititorii www.voceatimisului.ro. Acesta ne-a acordat un interviu în care veţi descoperi o serie de noutăţi ce ţin de Poli Timişoara (de acum nu mai suntem nevoiţi să folosim ACS întrucât palmaresul şi culorile aparţin noii societăţi).

Reporter: Vali, ce jucători vin în această pauză competiţională?
Vali Velcea: Ovidiu Petre este ca şi sigur, iar pe lângă el suntem în discuţii avansate cu Gorobsov. Nu vreau să aducem mai mult de cinci jucători, iar ca o noutate vă spun că am renunţat la Murariu (venit în probe de la Chindia Târgovişte). Pledez pentru transferuri de jucători cu mentalitate „străină”, chiar dacă vor fi mulţi jucători români care vor deveni liberi de contract în această iarnă.

R: Mai vin şi alţi jucători din cei cu care s-a mai negociat în ultima perioadă?
VV: Nu sunt adeptul aducerii jucătorilor care ne-au refuzat o dată, adică în vară.

R: Municipalitatea se „laudă” cu plata la zi a salariilor către jucători şi restul staff-ului, este adevărat?
VV: Da este foarte adevărat, toţi suntem plătiţi la zi, nu ca anul trecut…

R: Cât de mari au fost problemele legate de plata salariului în cazul tău sezonul precedent?
VV: Probleme nu au fost, nu am avut de ce să am probleme… 0 (zero) lei a fost venitul meu încasat de la club sezonul trecut, adică nu am primit nici un leu de pe urma faptului că am antrenat echipa timp de un sezon.

R: De ce ai acceptat şi anul acesta să antrenezi la Poli, după un sezon în care ai făcut muncă voluntară?
VV: Am rămas pentru că am fost apreciat şi am fost ales pentru rezultatele obţinute în plan sportiv. Să clarificăm, încă o dată, dacă mai e cazul, nu am fost şi nu sunt implicat sub nici o formă în politică aşa cum s-a mai speculat.

R: Despre revenirea palmaresului pe Bega, ce ne poţi spune?
V.V.: Nu e important cine ce spune, actele vorbesc, ce scrie negru pe alb… . Meritul aducerii palmaresului înapoi, în Timişoara, aici unde, de altfel, îi este locul, aparţine în totalitate relaţiei „călduroase” dintre Domnii Nicolae Robu, Titu Bojin şi Marian Iancu.

În partea a doua a interviului veţi putea afla unde va susţine Poli stagiul de pregătire din pauza de iarnă, cum a făcut Velcea selecţia jucătorilor în vară şi mai ales câti fotbalişti avea la antrenamente, dar şi ce le urează tehnicianul alb-negrilor suporterilor bănăţeni, de sărbători!

Repriza a doua a acestui interviu va putea fi urmărită pe www.voceatimisului.ro, joi, 13 decembrie 2012.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Poata am dat in sfarsit de un antrenror disciplinat cu el insusi. Este evident ca numai du disciplina completa si continua se poate face performanta indiferent de sport. Uitati-va catre gimnastica unde copiii aia sunt mai rau ca la armata, insa rezultatele apar in mod constant. Bravo lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore