ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli obligată să câștige la Baia Mare. Măciuca, la doar două puncte în spatele timișorenilor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă etapă în ”B2” în acest weekend, o altă pauză pentru Poli Timișoara, una nefastă, deși elevii lui Velcea au jucat un amical câștigat cu scor de maidan, 9-0 cu CS Vladimirescu, lanterna roșie a Ligii a IV-a. Damila Măciuca, principala urmăritoare a bănățenilor a câștigat încă trei puncte, fiind acum la numai două lungimi de locul secund în Serie, ocupat în continuare de alb-negrii timișoreni.

Așa cum era de așteptat, etapa cu numărul 27 a ligii secunde la fotbal nu a adus modificări în ordinea primelor clasate în seria Vest, adică acolo unde o găsim pe Poli Timișoara pe locul secund. Deși contracandidatele directe la promovare au jucat în această etapă, ordinea a rămas aceeași, întrucât Corona Brașov – aflată la șefia clasamentului – a făcut doar egal, 3-3, pe teren propriu, cu FC Argeș Pitești.

Principala urmăritoare a celor de la Poli Timișoara, Damila Măciuca, a obținut trei puncte, însă insuficiente pentru a urca pe poziția secundă – promovabilă în eșalonul de elită al fotbalului românesc. Vâlcenii s-au impus pe teren propriu în fața Luceafărului din Felix și speră la poziția secundă. “După această etapă, șansele Damilei pentru Liga 1 au crescut. Maramureș a plecat neînvinsă de la UTA și cred că Poli va avea un meci infernal la Baia Mare, mai ales că echipa gazdă luptă pentru evitarea retrogradării”, a declarat Lucian Munteanu (foto), președintele clubului FC Damila, pentru site-ul oficial al echipei ce joacă la Drăgășani.

Rezultatele partidelor din etapa a XXVIII-a sunt următoarele:
– UTA Arad 0-0 FC Maramureș;
– Unirea Alba Iulia 0-3 FCM Târgu Mureş (la masa verde);
– Damila Măciuca 3-1 Luceafărul Felix;
– Corona Braşov 3-3 FC Argeş Piteşti;
– FC Olt Slatina 0-0 CSM Râmnicu Vâlcea.

Clasamentul B2 arată astfel:
1. Corona Braşov 45 puncte
2. Poli Timişoara 43
3. Damila Măciuca 41
4. UTA Arad 37
5. FC Bihor Oradea 32
6. FCM Târgu Mureş 32
7. FC Argeş Piteşti 31
8. CS Mioveni 29
9. CSM Râmnicu Vâlcea 28
10. Luceafărul Oradea 26
11. FC Maramureş 22
12. FC Olt Slatina 19
13. Unirea Alba Iulia 11
14. Voinţa Sibiu 0.

Etapa cu numărul 29 (penultima din acest sezon) aduce următoarele partide:
– FC Bihor Oradea – UTA Arad;
– FC Maramureş – Poli Timişoara;
– FCM Târgu Mureş – Corona Braşov;
– FC Argeş Piteşti – FC Olt Slatina;
– CSM Râmnicu Vâlcea – Damila Măciuca.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore