ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Liderii locali au o soluţie – Spitalul Militar se poate transforma în maternitate!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Liderii locali au o soluţie - Spitalul Militar se poate transforma în maternitate! 1
Timișoara în prezent are o mare nevoie  de o maternitate și se pare că liderii locali au o soluție „ne putem gândi să facem definitiv maternitatea în Spitalul Militar”, a declarat Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș.

„Maternitatea este unul dintre proiectele avute în vedere de noi. În prezent ne aflăm într-o situație delicată datorită faptului că ambele clădiri sunt retrocedate și va trebui să găsim o formulă de rezolvare, chiar în raport cu alte spitale și regândind activitatea acestora.

Și mă refer direct la posibilitatea ca, împreună cu Ministerul Apărării, să găsim o formulă, un protocol prin care să putem intra în colaborare cu Spitalul Militar. Deci nu vom ridica neapărat o clădire nouă, dacă vom considera că putem prelua în mod special clădirea Spitalului Militar”, a declarat Titu Bojin.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore