AcasăStiriAdministratieLiderii locali au o soluţie - Spitalul Militar se poate transforma în...

Liderii locali au o soluţie – Spitalul Militar se poate transforma în maternitate!

Timișoara în prezent are o mare nevoie  de o maternitate și se pare că liderii locali au o soluție „ne putem gândi să facem definitiv maternitatea în Spitalul Militar”, a declarat Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș.

„Maternitatea este unul dintre proiectele avute în vedere de noi. În prezent ne aflăm într-o situație delicată datorită faptului că ambele clădiri sunt retrocedate și va trebui să găsim o formulă de rezolvare, chiar în raport cu alte spitale și regândind activitatea acestora.

Și mă refer direct la posibilitatea ca, împreună cu Ministerul Apărării, să găsim o formulă, un protocol prin care să putem intra în colaborare cu Spitalul Militar. Deci nu vom ridica neapărat o clădire nouă, dacă vom considera că putem prelua în mod special clădirea Spitalului Militar”, a declarat Titu Bojin.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente