Timișoara în prezent are o mare nevoie  de o maternitate  şi se pare că liderii locali au o soluţie „ne putem gândi să facem definitiv maternitatea în Spitalul Militar”, a declarat Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș.

„Maternitatea este unul dintre proiectele avute în vedere de noi. În prezent ne aflăm într-o situație delicată datorită faptului că ambele clădiri sunt retrocedate și va trebui să găsim o formulă de rezolvare, chiar în raport cu alte spitale și regândind activitatea acestora. Și mă refer direct la posibilitatea ca, împreună cu Ministerul Apărării, să găsim o formulă, un protocol prin care să putem intra în colaborare cu Spitalul Militar. Deci nu vom ridica neapărat o clădire nouă, dacă vom considera că putem prelua în mod special clădirea Spitalului Militar”, a declarat Titu Bojin.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.