AcasăStiriKamelia şi Nane sunt în topul celor mai iubiţi artişti din Timiş

Kamelia şi Nane sunt în topul celor mai iubiţi artişti din Timiş

Reţeaua de socializare Facebook reprezintă o rampă de lansare pentru foarte mulţi artişti, căci aceştia îşi expun mereu „operele” pe propriile conturi. Fie că sunt fotografii, accesorii, bijuterii sau melodii, artiştii se consultă mereu cu fanii lor  de pe facebook pentru a le afla părerea.

La fel procedează şi cântăreaţa Kamelia care se află într-o strânsă legătura cu fanii ei, căci aceasta îi ţine mereu informaţi cu tot ceea ce face, fapt care a adus-o în topul paginilor de Facebook din judeţul Timiş. Artista are pe pagina ei 141.808 de fani cu care păstrează legătura zinlic.

Pe locul doi în acest top se află pagina “ Tatuaje în Timişoara”. Pagina îi aparţine unui “tatuator profesionist cu o experienţă de 16 ani pe piele”, ce postează zilnic poze cu tatuajele realizate, fâcând astfel deliciul timişorenilor preocupaţi de această artă şi nu numai. Acesta a strâns peste 110.000 de fani.

Locul trei al acestui top îl deţine tânărul cântăreţ Nane. Acesta a reuşit să strângă pe pagina sa 70.198 de fani. Cântăreţul este foarte apropiat de fanii lui, răsplatindu-i zilnic cu poze din viaţa personală, păreri despre anumite situaţii, melodii şi chiar sfaturi.

sursa stirileprotv.ro

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente