Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriKamelia şi Nane sunt în topul celor mai iubiţi artişti din Timiş

Kamelia şi Nane sunt în topul celor mai iubiţi artişti din Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Reţeaua de socializare Facebook reprezintă o rampă de lansare pentru foarte mulţi artişti, căci aceştia îşi expun mereu „operele” pe propriile conturi. Fie că sunt fotografii, accesorii, bijuterii sau melodii, artiştii se consultă mereu cu fanii lor  de pe facebook pentru a le afla părerea.

La fel procedează şi cântăreaţa Kamelia care se află într-o strânsă legătura cu fanii ei, căci aceasta îi ţine mereu informaţi cu tot ceea ce face, fapt care a adus-o în topul paginilor de Facebook din judeţul Timiş. Artista are pe pagina ei 141.808 de fani cu care păstrează legătura zinlic.

Pe locul doi în acest top se află pagina “ Tatuaje în Timişoara”. Pagina îi aparţine unui “tatuator profesionist cu o experienţă de 16 ani pe piele”, ce postează zilnic poze cu tatuajele realizate, fâcând astfel deliciul timişorenilor preocupaţi de această artă şi nu numai. Acesta a strâns peste 110.000 de fani.

Locul trei al acestui top îl deţine tânărul cântăreţ Nane. Acesta a reuşit să strângă pe pagina sa 70.198 de fani. Cântăreţul este foarte apropiat de fanii lui, răsplatindu-i zilnic cu poze din viaţa personală, păreri despre anumite situaţii, melodii şi chiar sfaturi.

sursa stirileprotv.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Balul Primăverii de la HEAVEN, o ȚEAPĂ grosolană! Ce FALS a ”regizat” clubul și ce spune INVITATUL special

Clubul Heaven din Timișoara a tras o țeapă de zile mari fanilor muzicii rap...

O timişoreancă pe locul 12 în „Top 100 cele mai sexy femei din lume” în 2014. Tu eşti mândru de ea?

Revista FHM a întocmit, ca în fiecare an de altfel, topul celor mai sexy...

Cântăreaţa Kamelia îşi ia „Rămas bun”. Vezi de la cine! VIDEO

Kamelia se bucură de o perioadă foarte ocupată în studio şi înregistrează de zor....