ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RETETA ZILEI – 11 IANUARIE

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RETETA ZILEI - 11 IANUARIE 1MELCI CU MAC

INGREDIENTE:

700 g faină

200 ml lapte

3 ouă

100 g zahăr

50 ml ulei

Un praf de sare

Coajă de lămâie rasă

Esenţa de vanilie

1 cub drojdie (Dr. Otker)

Umplutură mac (200 g), nucă… după preferinţe

1 gălbenuş cu puţin lapte pentru uns

MOD DE PREPARARE: Se pune jumătate din canitatea de făină într-un bol, se face o maia din drojdie puţin zahăr, puţin lapte călduţ şi o linguriţă de făină, care se pune peste faiana din bol, se lasă la dospit. Laptele se încălzeşte se pune zahărul şi esenţa de vanilie şi se amestecă până se topeşte. Ouăle se bat bine cu un praf de sare se adăugă încet laptele şi apoi uleiul, aceasta compoziţie se pune peste maiaua dospită şi se trece la farmantat adăugându-se treptat şi restul de faiana (se mai poate adăuga faina dacă este necesar).Se frământă un aluat elastic nelipicios şi fin.Se lasă la dospit aproximativ 1 oră.Se prepară umplutură de mac şi anume; macul se macina, se adăugă 4-5 linguri pline de zahăr pudră şi o lingură lapte şi se amestecă până devine o pastă. Se întinde aluatul sub forma unui dreptunghi dar nu foarte subţire (aprox. 1 cm), se adăugă compoziţia de mac şi se întinde pe toată suprafaţa şi se rulează şi se taie în bucăţi de 2-3 cm, care se pun în tavă unsă cu ulei şi se mai lasa la dospit 30 min se ung apoi cu ou.Se preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade şi se introduce tava si se lasă până devin aurii.

Se servesc pudrate cu zahăr.

Poftă Bună!!!!

RETETA ZILEI - 11 IANUARIE 2

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore