AcasăStiriEvenimentRevelion timişorean cu artişti locali şi buget restrâns

Revelion timişorean cu artişti locali şi buget restrâns

Seara de marţi, 31 decembrie, vor avea loc o serie de concerte şi evenimente organizate de Primăria Municipiului Timişoara pentru sărbătorirea noului an. Bugetul total pentru luna decembrie este de 500.000 de lei, iar evenimentele ce au fost derulate recent, precum şi costurile decoraţiunilor festive au „peticit” fondurile. Astfel, pentru a marca trecerea dintre ani, în Piaţa Victoriei, printre numele ce vor urca pe scenă se numără Phaser, Silviu Pască, Kamelia şi George Hora, precum şi Dj Optik şi Adrian Eftimie, ce vor avea pupitrul la dispoziţie după miezul nopţii.

Pentru cei care se arată dezamăgiţi faţă de aceste decizii se vor bucura să afle că, asemeni anilor precedenţi, a rămas încă în program focul de artificii.

Evenimentele se vor desfăşura după programul:

20:00 – Muzică ambientală
21:00 – Phaser
22:00 – Silviu Paşca | The Guy
23:00 – Kamelia şi George Hora
23:50 – Cuvântul primarului
24:00 – Foc de artificii
24:30  – Dj Optik şi Adrian Eftimie

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente