AcasăStiriArtiştii Kamelia şi George Hora au revenit la... şcoală. "Mama Natură" le-a...

Artiştii Kamelia şi George Hora au revenit la… şcoală. „Mama Natură” le-a ţinut companie FOTO

Cântăreţii şi-au văzut foştii profesori de la Şcoala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu” din Timişoara şi au cunoscut o grămadă de elevi care le ştiau piesele pe de rost. Micuţii au fost emoţionaţi de venirea artiştilor şi i-au găzduit exact cum se cuvine: cu zâmbetul pe chip, flori şi bineînţeles muzică.

Una dintre eleve le-a pregătit o surpriză deosebită, pentru care a exersat timp de o lună – interpretarea live a piesei Amazing Grace. A fost o experienţă inedită de care s-au bucurat cei doi artişti timişoreni, dar mai ales elevii care urmăresc constant activitatea muzicală a celor doi.

„Am stat două ore de vorbă cu cei mici, am povestit, am glumit, am râs, am vorbit despre trecut, dar şi despre viitor, am dat autografe şi am făcut poze cu toată lumea. Ne-a plăcut foarte mult să ne aflăm în mijlocul unor elevi atât de minunaţi, a fost o experienţă frumoasă, pe care sperăm să o mai repetăm. Vrem să ne întâlnim cu cât mai mulţi copii şi tineri din şcolile timişorene şi, de ce nu, din toată ţara” a declarat Kamelia.

Cei doi artişti timişoreni au fost însoţiţi, în vizita lor prin şcoală, de Roxana Ionescu – tânăra cunoscută în showbiz-ul autohton drept „Mama Natură”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente