Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pamela Anderson, la un pas de moarte!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Pamela Anderson se confruntă cu un coşmar care o pândea de aproape 15 ani. Aceasta este la un pas de moarte din cauza fostului ei soţ – Tommy Lee.

În timpul căsniciei cu rockerul Tommy Lee, de la Motley Crue, Pamela Anderson a contractat de la acesta virusul hepatitei C, Lee fiind un aprig consumator de droguri, pe care şi le injecta.

Din 1998, bomba-sexy şi-a ţinut sub control boala, cu tratament şi mâncare sănătoasă, vegetariană. Cu toate astea, conform presei americane, medicamentele nu-i mai sunt de ajutor.

„Medicii au avertizat-o atunci că în maximum 15 ani va avea nevoie de transplant de ficat pentru a-şi salva viaţa. I-au recomandat să se odihnească, dar nu prea a ţinut cont de sfaturi. Acum a venit momentul de care se temea: e nevoită să facă transplant de ficat cât mai repede pentru a supravieţui”, a dezvăluit un apropiat din anturajul vedetei Playboy.

Ce-i drept, în ultima vreme, diva a fost văzută arătând tot mai slăbită şi palidă, fapt ce ar putea indica evoluţia cruntei boli ce ar putea să o ucidă. Sursa: showbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare