Marius Moga, nominalizat la premiile Grammy!

1
1033

Albumul celor de la Maroon 5, Overexposed, printre ai cărui compozitori se numară şi Marius Moga a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru “Best pop vocal album”.

„Ieri dimineaţă eram acasa şi eram destul de trist că la mine nu a venit Moş Nicolae. Mă şi gândeam… am plecat din Alba Iulia la 18 ani, am venit în Bucureşti, am plecat în America… unde să mă mai gasească?! Pe seara însă am văzut că Moşul a venit şi la mine: am primit e-mailul care mă anunţa despre această nominalizare şi invitaţia la Premiile Grammy. În cazul în care Maroon 5 va câştiga, toţi compozitorii care au lucrat la acest album vor urca pe scenă, asta e tradiţia”, a declarat Marius Moga, conform showbiz.ro

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Baiatul asta chiar munceste si mai mult de atat mi se pare un tip citit, modest si care a inteles ca muzica se face in special cu sufletul. Eu zic ca ar merita din plin un trofeu de acest gen.

Comments are closed.