Nicolae-Robu-si-Alfred-Simonis

Consilierii din cadrul Consiliului Local Timișoara, prin vocea liderului de grup Alfred Simonis, reacționează după un nou atac al primarului Nicolae Robu, în urma căruia acesta i-a numit populiști din pricina deciziilor pe care le iau. Primarul Timișoarei i-a numit pe aceștia astfel după ce a spus că se așteaptă ca ei să voteze în favoarea limitării plăți a celor care au restanțe la taxe și impozite, favorizând astfel rău-platnicii.

„Iniţiativa grupului consilierilor PSD din cadrul Consiliului Local al Municipiului Timișoara are la bază o Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului României (OUG 44/2015) prin care ni se oferă șansa de a-i sprijini pe cei care, din motive financiare, nu și-au putut plăti impozitele la timp. Acest act normativ, ca să fim bine înţeleși, nu scutește pe nimeni de la plata datoriilor, ci doar a unui procent din penalităţi. Am decis să iniţiem și o Hotărâre de Consiliu Local în acest sens, având în vedere interesul general de susţinere a persoanelor care se confruntă cu reale probleme de ordin financiar ce nu le permit să-și îndeplinească la termenul legal obligaţiile fiscale faţă de bugetul Municipiului Timișoara”, a transmis Alfred Simonis prin intermediul comunicatului de presă.

De asemenea, liderul grupului de consilieri locali PSD Timiș spune că primarul Nicolae Robu îi privește atât pe ei, cât și pe timișoreni, cu aroganță. „Prin geamurile fumurii ale unui Mercedes de peste 50.000 de euro, imposibilitatea plăţii impozitelor este văzută ca rea intenţie, iar încercarea de a ajuta oameni cu reale probleme seamănă a populism. Îi solicităm pe această cale primarului Nicolae Robu să dea dovadă de aplecare și faţă de timișorenii care nu îi sunt subalterni la partid și să accepte că un astfel de ajutor vine doar în sprijinul oamenilor, fără a avea vreun substrat electoral”, a mai adăugat Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.