Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cristina Guseth, retrasă peste noapte de Dacian Cioloș, după audierile de ieri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
19.7 ° C
20.1 °
17.1 °
79 %
3.6kmh
0 %
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
18 °

Premierul României, Dacian Cioloș, a anunțat în cursul nopții trecute, prin intermediul Facebook-ului, că o retrage pe Cristina Guseth, propusă inițial pentru funcția de ministru al justiției. Decizia este rezultatul audierilor tensionate de ieri din Parlament, unde Cristina Guseth a avut un discurs sărac, blocându-se adeseori, în special la întrebarea despre imunitate, unde nu a știut să răspundă.

„Pentru a nu vulnerabiliza în niciun fel încrederea în ministrul Justiției din Guvern, într-un an foarte important pentru menținerea credibilității activității Justiției, am hotărât să retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineață voi înainta conducerii Parlamentului o nouă propunere”, a scris Dacian Cioloș pe contul de Facebook la două ore după miezul nopții.

Este a doua oară când premierul Dacian Cioloș își retrage propunerea de ministru făcută inițial, după ce ieri medicul rezident în vârstă de 29 de ani, Andrei Baciu, a fost schimbat la câteva ore după ce a fost propus, după ce în spațiul public au apărut fotografii cu el în lenjerie intimă. Social-democrații au avertizat că nu votează Guvernul dacă nu se renunță la nominalizarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare