Cristina-Guseth

Premierul României, Dacian Cioloș, a anunțat în cursul nopții trecute, prin intermediul Facebook-ului, că o retrage pe Cristina Guseth, propusă inițial pentru funcția de ministru al justiției. Decizia este rezultatul audierilor tensionate de ieri din Parlament, unde Cristina Guseth a avut un discurs sărac, blocându-se adeseori, în special la întrebarea despre imunitate, unde nu a știut să răspundă.

„Pentru a nu vulnerabiliza în niciun fel încrederea în ministrul Justiției din Guvern, într-un an foarte important pentru menținerea credibilității activității Justiției, am hotărât să retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineață voi înainta conducerii Parlamentului o nouă propunere”, a scris Dacian Cioloș pe contul de Facebook la două ore după miezul nopții.

Este a doua oară când premierul Dacian Cioloș își retrage propunerea de ministru făcută inițial, după ce ieri medicul rezident în vârstă de 29 de ani, Andrei Baciu, a fost schimbat la câteva ore după ce a fost propus, după ce în spațiul public au apărut fotografii cu el în lenjerie intimă. Social-democrații au avertizat că nu votează Guvernul dacă nu se renunță la nominalizarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.