Este luna mondiala Alzheimer. Haideti sa uitam de stigma si sa nu ignoram dementa Alzheimer! Uitarea este semn de boala, nu de varsta! Societatea Romana Alzheimer filiala Timisoara prin Centrul Memoriei va invita sa sarbatorim impreuna luna mondiala Alzheimer. Cu aceasta ocazie am pregatit o serie de evenimente menite sa atraga atentia asupra realitatii pe care boala Alzheimer o reprezinta, a stigmei care duce la intarzierea diagnosticului precoce, precum si la nevoia de a constientiza si accepta aceasta afectiune ca facand parte din viata noastra de zi cu zi.

Asadar va invitam sa fiti alaturi de noi la evenimentele de mai jos:

21 septembrie 2012 orele 10 -13 – Masa rotunda pe tema „Dementia Living together” (participa medici specialist si apartinatori ai bolnavilor suferinzi de Alzheimer) Locatia: Hotel Excelsior, str. Romulus nr. 36

orele 19 – spectacolul de teatru “Blessed” de Simona Vintila, in parteneriat cu Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad Locatia : Teatrul German de Stat Timisoara (intrarea pe baza de invitatie)

24 septembrie 2012 orele 12 -18 – testare gratuita a memoriei populatiei Locatia: sediul Centrului Memoriei, str. Romulus nr. 46 (e necesara programare telefonica)

Informatii legate de evenimente si de invitatii pentru spectacol le primiti la nr de tel. 0256-433.072 Parteneri media: Radio Timisoara si TVR Timisoara. Multumim sponsorilor nostri cunoscuti ( SHV) si celor care au preferat sa ramana anonimi! Nu uitati: si creierul este un organ!

Centrul Memoriei Timisoara

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.