ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Memorialul Hubertus Gollnick” vine din nou în AJUTORUL copiilor proveniți din familii dezorganizate. Ce activități vor avea loc

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Memorialul Hbuertus Gollnick” va fi sâmbătă, 3 octombrie 2015, la cea de-a XI-a ediție. Deja tradițională pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, manifestarea va începe de la ora 9.30, și-l va comemora pe unul dintre cei mai de seamă filantropi ai sistemului de asistență socială, Huberts Gollnick.

Evenimentul visează acțiuni de promovare a drepturilor copiilor aflați în dificultate și antrenarea lor în activității sportive și artistice. Săriturile la trambulină, fotbalul de masă, pictura pe față, traseul senzorial sportiv, abilități manuale și aruncarea mingii la țintă, vor fi printre probleme de care copiii se vor putea bucura. Participanții se numără dintre cei care provin din familii dezorganizate și care acum beneficiază de protecție în cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgență Timișoara, Centrelor de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copiii din Lugoj și Timișoara, Centrului de Plasamentu pentru Copilul cu Dizabilități Recaș și din cadrul Serviciul pentru Protecția Copilului și Familiei Timișoara.

Peste 80 de copii vor participa la „Memorialul Hubertus Gollnick”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore