Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Moş Crăciun „aterizează” pentru copii…unde? la aerodromul de lângă Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.1 ° C
22.3 °
20 °
55 %
3.1kmh
0 %
mie
22 °
joi
27 °
vin
28 °
sâm
28 °
Dum
26 °

Mâine, vineri – 20 decembrie, la ora 14 – Moş Crăciun le face o surpriză copiilor şi va ateriza pe Aerodromul de lângă Timişoara. Aerodromul numit Cioca, este situat pe Calea Torontalului DN6 la kilometrul 3. Mai mulţi piloţi din Grupul de Zburători al Timişoarei vor coborî din cer îmbrăcaţi în…Moşi Crăciuni.

Zburătorii vor fi aşteptaţi de 100 de copii cu dizabilităţi care pe lângă că vor asista la un spectacol aviatic deosebit, vor şi primii din partea lui Moş Crăciun cadouri ce vor cuprinde articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, jucării, cărţi, rechizite, articole de igienă personală, dulciuri, precum şi alte produse necesare familiei pentru a avea sărbători de iarnă plăcute. Cei ce doresc să asiste la spectacol sunt aşteptaţi mâine de la ora 14 la aerodrom.

100 de zâmbete-n dar” este o campanie care s-a născut din dorinţa de a aduce zâmbete calde și acolo unde acest lucru pare imposibil: în lumea copiilor care nu au prea avut ocazia să se întâlnească prea des cu bucuria de a primi cadouri. Este o campanie iniţiată de Centrul Martinas și echipa Star Dental Clinic și derulată în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare