Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Toate cele 207 magazine Profi, din România, sunt deschise non-stop până la Crăciun

- Advertisement -

“Suntem bucuroşi că ne-am depăşit ţinta de a creşte reţeaua la 200 de magazine până la sfârşitul anului şi dorim ca acesta să fie un motiv de bucurie şi pentru clienţii noştri”, a declarat Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food. “Cine ne vizitează magazinele până pe 23 Decembrie între miezul nopţii şi ora 6:00 se va putea bucura de reduceri de 70% la toată sortimentaţia de Crăciun” a mai adăugat reprezentantul lanţului de magazine.

Cele trei magazine noi se află în Bacău, pe strada Aprodu Purice nr.11, şi are o suprafaţă totală de 618 mp, din care sala de vânzări 410 mp. Cel din Botoşani este amplasat pe strada Primăverii nr.15, are o suprafaţă totală de 581 mp, din care sala de vânzări de 385 mp. Pentru o vreme el va continua să poarte numele PITA. Unitatea inaugurată astăzi în judeţul Satu Mare, la Livada (foto), pe strada Satu Mare nr.3, are o suprafaţă totală de 500 mp şi o sală de vânzări de 342 mp.

Cu 63 de noi magazine în 2013, Profi este una dintre cele mai active reţele de retail modern din România, ocupând locul doi ca mărime în domeniu, iar prin cei 5.000 de angajaţi ai săi, firma se numără printre cei mai mari angajatori din ţară.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore