Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat, REȚINUT după ce a comis mai multe furturi pe parcursul anului. La ce sumă se ridică prejudiciul

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale de pe raza județului Timiș, a fost identificat de către polițiștii Secției 1 Timișoara. După investigațiile efectuate cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., ieri, la 30 septembrie, s-a dovedit că suspectul ar fi comis mai multe infracțiuni pe tot parcursul anului.

Aflat într-un local din Timișoara luni, 19 septembrie, în jurul orei 22.40, acesta a sustras un portofel în care se aflau bani, documente și carduri bancare, ca după aceea să retragă diferite sume de bani de pe cardurile furate. După ce au extins cercetările, oamenii legii au reușit documentarea și probarea altor trei fapte comise în perioada ianuarie-septembrie 2015. Prejudiciul total se ridică la suma de aproape 10.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore