Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialO femeie a găsit un PORTMONEU pe strada Cluj din Timișoara! Poliția...

O femeie a găsit un PORTMONEU pe strada Cluj din Timișoara! Poliția CAUTĂ POSESORUL

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 20 mai 2015, o femeie în vârstă de 46 de ani, a găsit pe strada Cluj un portmoneu ce conţinea o sumă de bani, pe care nu s-a gândit nicio clipă să-i păstreze şi i-a predat poliţiştilor.

”Întrucât până în acest moment nu s-a reuşit identificarea păgubitului, facem apel la persoana care a pierdut banii sau la orice altă persoană care ar putea oferi date care să conducă la identificarea păgubitului, să se prezinte la sediul Biroului Centru Universitar situat în Complexul Studenţesc sau la sediul Secţiei 2 Poliţie Timişoara, pe strada Martir Ioan Stanciu, nr.2” se arată într-un document remis redacției noastre de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

ATENȚIE!

Nu oricine se poate prezenta la sediul secţiei de poliţie pentru a revendica suma de bani, acest drept avându-l doar posesorul, în caz contrar fapta reprezintă infracţiune prin fals în declaraţii şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

De asemenea, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit şi se pedepseşte cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare