ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

10 feluri în care poţi utiliza berea în casă. Ai fi crezut?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Am căutat informaţiile de care am nevoie, iar acum o să-ţi povestesc şi ţie cât de folositoare este berea în casa omului, chiar şi în casa celui care nu o consumă:

1. Ajută la înlăturarea petelor de pe covoare şi tapiţerie
Să zicem că ai vărsat cafea pe covorul din living sau pe şezutul tapiţat al scaunului din bucătărie şi simţi cum îţi creşte tensiunea la gândul că nu ai prin casă nicio soluţie de curăţat. Dacă ai prin frigider o bere, problema este ca şi rezolvată. Tot ce trebuie să faci este să tamponezi bine locul pătat cu o cârpă înmuiată în bere, să laşi să acţioneze 5-10 minute şi apoi să clăteşti bine locul cu apă caldă şi săpun.

2. Fertilizator natural pentru plantele de apartament şi nu numai
Despre acest mod de utilizare a berii am aflat în urmă cu mulţi ani de la mama mea, o persoană pasionată de flori şi plante. În acest scop cea mai bună este berea fără acid, adică cea care nu mai e bună de consum, adică este răsuflată sau trecută. Poţi să pulverizezi puţină băutură pe frunzele plantelor de apartament, dar mama mi-a spus că florilor le place la nebunie să le fie şterse frunzele (una câte una) cu o cârpă înmuiată în bere. Să vezi ce lucioase devin! Am citit că berea este un fertilizator foarte bun şi pentru plantele şi florile de grădină, aşa că foloseşte-o şi spre bucuria lor: o dată pe săptămână, toarnă câte puţină bere fără acid la baza fiecărei plante.

Celelalte opt moduride utilizare a berii în propria casă le găsești pe casadex.ro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore