Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiri10 feluri în care poţi utiliza berea în casă. Ai fi crezut?

10 feluri în care poţi utiliza berea în casă. Ai fi crezut?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Am căutat informaţiile de care am nevoie, iar acum o să-ţi povestesc şi ţie cât de folositoare este berea în casa omului, chiar şi în casa celui care nu o consumă:

1. Ajută la înlăturarea petelor de pe covoare şi tapiţerie
Să zicem că ai vărsat cafea pe covorul din living sau pe şezutul tapiţat al scaunului din bucătărie şi simţi cum îţi creşte tensiunea la gândul că nu ai prin casă nicio soluţie de curăţat. Dacă ai prin frigider o bere, problema este ca şi rezolvată. Tot ce trebuie să faci este să tamponezi bine locul pătat cu o cârpă înmuiată în bere, să laşi să acţioneze 5-10 minute şi apoi să clăteşti bine locul cu apă caldă şi săpun.

2. Fertilizator natural pentru plantele de apartament şi nu numai
Despre acest mod de utilizare a berii am aflat în urmă cu mulţi ani de la mama mea, o persoană pasionată de flori şi plante. În acest scop cea mai bună este berea fără acid, adică cea care nu mai e bună de consum, adică este răsuflată sau trecută. Poţi să pulverizezi puţină băutură pe frunzele plantelor de apartament, dar mama mi-a spus că florilor le place la nebunie să le fie şterse frunzele (una câte una) cu o cârpă înmuiată în bere. Să vezi ce lucioase devin! Am citit că berea este un fertilizator foarte bun şi pentru plantele şi florile de grădină, aşa că foloseşte-o şi spre bucuria lor: o dată pe săptămână, toarnă câte puţină bere fără acid la baza fiecărei plante.

Celelalte opt moduride utilizare a berii în propria casă le găsești pe casadex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Pizzeria Hola, locul ideal pentru o seară cu prietenii!

Cauți locul potrivit pentru a urmări UEFA Euro 2016 la bere cu prietenii? Parcă...

Dan Negru lovește într-un simbol local! Berea din Timișoara luată la țintă de prezentator

Unul dintre cele mai cunoscute simboluri timișorene pe plan local și chiar național este,...

Camera Deputaților vrea o comisie parlamentară de anchetă privind piața băuturilor fermentate liniștit. Vinul poate fi PERICULOS!

În cadrul ședinței, deputații au aprobat Propunerea legislativă privind acordarea unui sprijin direct al...