Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mica a murit. Managerul spitalului Fundeni: Avea ciroză hepatică. Boala a fost depistată prea târziu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Carmen Orban, managerul spitalului Fundeni, a declarat, la România TV, că Mica a decedat în urmă cu câteva minute după o hemoragie masivă cu ruptură esofagiană.

„Decesul a survenit în urma unei hemoragii difestive masive, cu ruptură esofagiană. Suferea de o boală foarte gravă, ciroză hepatică”, a declarat Orban.

Aceasta a precizat că starea Micăi era staţionară, dar a survenit sângerarea care s-a dovedit fatală, deoarece proporţiile acesteia erau prea mari.

Carmen Orban a arătat că, deşi Michaela Niculescu părea că-şi revine, medicii erau foarte rezervaţi în continuare deoarece boala era într-un stadiu foarte avansat. „Din nefericire, boala era grea rezolvabilă. Din punctul nostru de vedere, a fost depistată un pic cam târziu„, a spus managerul de la Fundeni.

Dacă ciroza ar fi fost descoperită din timp, tratamentul ar fi putut da rezultate sau ar fi fost posibil şi un transplant de ficat. În cazul Micăi, transplantul nu ar fi rezolvat problema „sub nicio formă”.
sursa:rtv.net

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare