Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalMica de la Abracadabra este grav bolnavă şi a fost internată la...

Mica de la Abracadabra este grav bolnavă şi a fost internată la Fundeni

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Michaela Niculescu, cunoscută drept Mica de la Abracadabra, este bolnavă de ciroză şi se află în stare foarte gravă la spital, medicii fiind rezervaţi în ceea ce o priveşte.

Potrivit apropiaţilor, Mica ştia de aproximativ un an că o boală necruţătoare i s-a instalat în ficat şi că are şanse extrem de mici să îşi revină, dar a păstrat acest lucru un secret. Starea ei s-a înrăutăţit, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar, fiind apoi transferată, în stare din ce în ce mai gravă, la Fundeni.

Până în ultimele zile petrecute în afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM, şi a ieşit alături de prieteni în cluburile de karaoke. Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: „I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather” (Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar).

Michaela Niculescu (31 de ani) a renunţat la lumea artistică după rolul din Abracadabra, a urmat Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. După ce a lucrat ca traducător, redactor şi producător la Humanitas, a devenit lector universitar şi s-a angajat la IBM.
sursa:money.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Mica a murit. Managerul spitalului Fundeni: Avea ciroză hepatică. Boala a fost depistată prea târziu

Carmen Orban, managerul spitalului Fundeni, a declarat, la România TV, că Mica a decedat...