Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, toată suflarea fotbalistică pe „Dan Păltinişanu”! Poli dă ultima reprezentaţie în liga secundă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer acoperit de nori
4 ° C
4.1 °
3.9 °
92 %
4.6kmh
100 %
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °
Dum
8 °
Poli Timişoara, viitoarea componentă a Ligii I la fotbal, joacă astăzi ultima partidă din actuala stagiune, şi, în acelaşi timp, ultimul meci din Liga a II-a. Partida dintre Poli Timişoara şi FC Bihor se dispută cu începere de la ora 18:00, pe arena Dan Păltinişanu, acolo unde alb-negrii aşteaptă cât mai multă lume pentru a sărbători mult visata promovare.

A mai rămas un singur joc de disputat din acest sezon, iar acesta va avea loc chiar azi, 5 iunie. Partida, care va opune pe Poli Timişoara şi pe FC Bihor Oradea, începe la ora 18:00 şi se vrea o mare petrecere de promovare, motiv pentru care, organizatorii au lăsat accesul liber la acest meci, pentru toţi suporterii.

Antrenorul principal Valentin Velcea a transmis şi un mesaj iubitorilor de fotbal din Timişoara: „Mai avem un meci important de jucat. Spun important pentru că deşi nu contează în clasament, un triumf contează pentru imaginea fiecăruia dintre jucători, pentru a termina cu o victorie în faţa timişorenilor. O victorie ar infirma multe calcule şi insinuări ale unora care nu vor să recunoască meritele acestei echipe şi familii sportive. Aştept un stadion plin, consider că e normal să vină în număr cât mai mare oamenii să sărbătorească alături de noi. Cred că vor veni pe stadion oameni care nu au venit un an întreg…” a spus Velcea înaintea ultimei confruntări din Liga a II-a.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare