poli fc bihorPoli Timişoara, viitoarea componentă a Ligii I la fotbal, joacă astăzi ultima partidă din actuala stagiune, şi, în acelaşi timp, ultimul meci din Liga a II-a. Partida dintre Poli Timişoara şi FC Bihor se dispută cu începere de la ora 18:00, pe arena Dan Păltinişanu, acolo unde alb-negrii aşteaptă cât mai multă lume pentru a sărbători mult visata promovare.

A mai rămas un singur joc de disputat din acest sezon, iar acesta va avea loc chiar azi, 5 iunie. Partida, care va opune pe Poli Timişoara şi pe FC Bihor Oradea, începe la ora 18:00 şi se vrea o mare petrecere de promovare, motiv pentru care, organizatorii au lăsat accesul liber la acest meci, pentru toţi suporterii.

Antrenorul principal Valentin Velcea a transmis şi un mesaj iubitorilor de fotbal din Timişoara: „Mai avem un meci important de jucat. Spun important pentru că deşi nu contează în clasament, un triumf contează pentru imaginea fiecăruia dintre jucători, pentru a termina cu o victorie în faţa timişorenilor. O victorie ar infirma multe calcule şi insinuări ale unora care nu vor să recunoască meritele acestei echipe şi familii sportive. Aştept un stadion plin, consider că e normal să vină în număr cât mai mare oamenii să sărbătorească alături de noi. Cred că vor veni pe stadion oameni care nu au venit un an întreg…” a spus Velcea înaintea ultimei confruntări din Liga a II-a.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.