5-alimente-care-iti-dau-energie-la-orice-ora-din-ziTi-e somn în timpul zilei, iar cafeaua pare că nu-şi mai face efectul? Încearcă aceste gustări rapide care îţi dau energie instantaneu.

1. Banană cu unt de arahide – ai nevoie de o banană medie, tăiată felii, şi o lingură de unt de arahide. Rezultatul este o gustare delicioasă şi o sursă de energie de lungă durată.

2. Mix de alune şi fructe uscate – o gustare excelentă şi un mix de grăsimi şi proteine perfect, care te va pune din nou pe picioare.

3. Un baton de cereale – făcut din cereale integrale şi plin de fibre şi proteine, acesta îţi va potoli foamea la orice oră din zi şi îţi va da putere.

4. Iaurt degresat cu granola – granola cu cereale, nuci şi fructe uscate merge de minune cu un iaurt răcoritor. Îi dă o notă crocantă şi gustoasă. Adaugă-i puţină miere şi nişte fructe de pădure proaspete şi ai gustarea perfectă.

5. Stafide – vrei mai multă energie? Ia un pachet de stafide. Acestea sunt bogate în energie şi antioxidanţi şi sărace în grăsimi şi calorii.

Si nu uita – de cele mai multe ori, deshidratarea e motivul pentru care nu ai energie în timpul zilei. Bea cei doi litri de apă pe zi şi te vei simţi mult mai în formă. Sursa:foodstory.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.