Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMirosul insuportabil şi câinii vagabonzi, au dus vecinii la disperare pe o...

Mirosul insuportabil şi câinii vagabonzi, au dus vecinii la disperare pe o stradă din Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat verificări, în cursul după-amiezii de ieri, la un imobil de pe str. Albinelor nr. 57, ca urmare a sesizărilor venite din partea vecinilor .

Vecinii au semnat o sesizare prin care solicită sprijinul Poliției Locale pentru luarea de măsuri în cazul familiei care crește la adresa menționată un număr mare de câini. Animalele latră permanent, fac gălăgie, mizerie, iar mirosul, în special în perioada sezonului cald, este greu de suportat. Mai mult decât atât animalele nu sunt ținute într-un țarc prin care să se respecte distanța de minim 10 metri față de geamurile imobilelor învecinate. La prima invitație a proprietarei câinilor la sediul Poliției Locale, aceasta a prezentat carnete de sănătate pentru trei dintre câini, deși în curte numărul acestora este cel puțin triplu.

Poliția Locală colaborează, în această problemă şi cu reprezentanţii Direcției Sanitar Veterinare și al Gărzii de Mediu, cu atât mai mult cu cât în zonă este permament o stare conflictuală generată de deținerea numărului mare de câini. Acesta nu este singurul caz de acest gen, la Poliția Locală fiind înregistrate tot mai multe sesizări de la cetățeni privind numărul mare de animale de companie deținute de unele persoane, mizerie și disconfort creat de mirosul acestora. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poliția Locală Timișoara are un nou director! Hajdu Attila a câștigat concursul

Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Hajdu Attila,...

Șeful Poliției Locale Timișoara s-a bazat pe urechea muzicala a subordonaților când a cerut suspendarea activității berăriei ”Del Corso”

Două chestiuni trebuie menționate din capul locului. Prima ar fi că tot circul cu...

Nesimtirea ,,militianului” local Avramescu: A vrut să amendeze un cetatean de onoare al Timisoarei pentru ca ”asa vreau eu!”

Un polițist local din Timișoara pe numele său Avramescu, a fost la un pas...