Mirosul insuportabil şi câinii vagabonzi, au dus vecinii la disperare pe o stradă din Timișoara

- Advertisement -
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat verificări, în cursul după-amiezii de ieri, la un imobil de pe str. Albinelor nr. 57, ca urmare a sesizărilor venite din partea vecinilor .

Vecinii au semnat o sesizare prin care solicită sprijinul Poliției Locale pentru luarea de măsuri în cazul familiei care crește la adresa menționată un număr mare de câini. Animalele latră permanent, fac gălăgie, mizerie, iar mirosul, în special în perioada sezonului cald, este greu de suportat. Mai mult decât atât animalele nu sunt ținute într-un țarc prin care să se respecte distanța de minim 10 metri față de geamurile imobilelor învecinate. La prima invitație a proprietarei câinilor la sediul Poliției Locale, aceasta a prezentat carnete de sănătate pentru trei dintre câini, deși în curte numărul acestora este cel puțin triplu.

Poliția Locală colaborează, în această problemă şi cu reprezentanţii Direcției Sanitar Veterinare și al Gărzii de Mediu, cu atât mai mult cu cât în zonă este permament o stare conflictuală generată de deținerea numărului mare de câini. Acesta nu este singurul caz de acest gen, la Poliția Locală fiind înregistrate tot mai multe sesizări de la cetățeni privind numărul mare de animale de companie deținute de unele persoane, mizerie și disconfort creat de mirosul acestora. 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare