AcasăStiriSocialŞoferul unui microbuz şcolar din Italia, către un copil de origine română:...

Şoferul unui microbuz şcolar din Italia, către un copil de origine română: Îţi ard faţa, român nenorocit

Şoferul unui microbuz şcolar din Italia este acuzat că l-a agresat pe un elev în vârstă de 12 ani pentru că provine dintr-o familie de români, relatează pagina online a agenţiei AGI.

Potrivit presei, incidentul a avut loc în apropiere de oraşul Treviso, în nord-estul Italiei. Copilul, născut în Italia, se întorcea de la şcoală împreună cu colegii. Fiind ultima zi de şcoală, copiii erau foarte veseli şi făceau glume în microbuzul şcolar.

Este posibil ca unele glume să fi fost cu referire la şoferul microbuzului.

Acesta s-a enervat, a oprit maşina şi l-a dat jos cu forţa pe elevul de origine română, ameninţându-l că îl va atinge cu capul de radiatorul vehiculului, care era fierbinte. „Îţi ard faţa, românule nenorocit”, i-a strigat şoferul elevului, conform mărturiilor celorlalţi copii.

Când a ajuns acasă, copilul le-a povestit incidentul părinţilor, care s-au adresat carabinierilor. Şoferul este cercetat pentru incident cu caracter rasist. scrie realitatea.net

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente