Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Noua Poli Timişoara a preluat, oficial, juniorii mari de la vechea Poli

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Noua Poli Timişoara a preluat, oficial, juniorii mari de la vechea PoliDupă cedarea definitivă a palmaresului, culorilor şi numelui de Politehnica Timişoara, ACS Poli Timişoara – noua Poli – a preluat luni şi juniorii din curtea vechi societăţi comerciale, patronate de fostul boss al clubului alb-violet – Marian Iancu. 38 de tineri jucători are în plus, ACS Poli, pe lângă lotul actual.

Luni 28 ianuarie 2013 s-a perfectat oficial „mutarea” a nu mai puţin de 38 dintre juniorii A şi B ai vechii societăţi deţinute de Marian Iancu către noua ACS Poli Timişoara. Aceştia au semnat contracte noi cu clubul ce poartă, încă, alb şi negru.

Duţu, Radosav, Coşovanu şi mulţi alţii fac parte din nou dintre tinerele talente prezente pe Bega, tinerii jucători născuţi în 1994 urmând a juca sub noile culori chiar din primăvară. Până atunci, cele trei grupe, resăectiv juniorii A, juniorii B şi juniorii C. vor efectua fiecare un stagiu de pregătire, însă informaţii suplimentare legate de acestea vor fi cunoscute ulterior.

Altfel, echipa mare, ACS Poli Timişoara, aflată în cantonamentul din Antalya, dispută mâine, 30 ianuarie 2013, o nouă partidă amicală în compania celor de la Neftci Baku, ocupanta locului 4 în prima ligă din Azerbaidjan. Partida a fost programată cu începere de la ora 17:00.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare