Noua Poli Timişoara a preluat, oficial, juniorii mari de la vechea Poli

0
911

Noua Poli Timişoara a preluat, oficial, juniorii mari de la vechea PoliDupă cedarea definitivă a palmaresului, culorilor şi numelui de Politehnica Timişoara, ACS Poli Timişoara – noua Poli – a preluat luni şi juniorii din curtea vechi societăţi comerciale, patronate de fostul boss al clubului alb-violet – Marian Iancu. 38 de tineri jucători are în plus, ACS Poli, pe lângă lotul actual.

Luni 28 ianuarie 2013 s-a perfectat oficial „mutarea” a nu mai puţin de 38 dintre juniorii A şi B ai vechii societăţi deţinute de Marian Iancu către noua ACS Poli Timişoara. Aceştia au semnat contracte noi cu clubul ce poartă, încă, alb şi negru.

Duţu, Radosav, Coşovanu şi mulţi alţii fac parte din nou dintre tinerele talente prezente pe Bega, tinerii jucători născuţi în 1994 urmând a juca sub noile culori chiar din primăvară. Până atunci, cele trei grupe, resăectiv juniorii A, juniorii B şi juniorii C. vor efectua fiecare un stagiu de pregătire, însă informaţii suplimentare legate de acestea vor fi cunoscute ulterior.

Altfel, echipa mare, ACS Poli Timişoara, aflată în cantonamentul din Antalya, dispută mâine, 30 ianuarie 2013, o nouă partidă amicală în compania celor de la Neftci Baku, ocupanta locului 4 în prima ligă din Azerbaidjan. Partida a fost programată cu începere de la ora 17:00.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.