Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O femeie a fost reţinută pentru că a tâlhărit un bărbat după ce a întreţinut raporturi sexuale cu acesta

- Advertisement -

În data de 09 ianurie 2013, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au reţinut-o pentru 24 ore, pe G. ELENA, de 31 de ani, din Timişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, aceasta fiind suspectă că prin intermediul unui anunţ la rubrica „Matrimoniale” al unui ziar local, în data de 05.11.2012, l-a racolat pe M. Sergiu, pentru a întreţine raporturi sexuale cu acesta într-un apartament închiriat în Timişoara.

În timpul întâlnirii femeia i-a administrat bărbatului în băutură o substanţă cu efect psihotrop care i-a indus o stare de somnolenţă, după care i-a sustras o sumă de bani şi un telefon mobil.

Bărbatul a revenit ulterior la adresa respectivă pentru a-şi recupera bunurile sustrase, dar femeia nu a mai răspuns la uşă.

G. Elena va fi prezentată în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind suspectă şi de furtul unui telefon mobil dintr-o staţie peco din Timişoara şi practicarea prostituţiei.

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore