O femeie a fost reţinută pentru că a tâlhărit un bărbat după ce a întreţinut raporturi sexuale cu acesta

0
924

În data de 09 ianurie 2013, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au reţinut-o pentru 24 ore, pe G. ELENA, de 31 de ani, din Timişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, aceasta fiind suspectă că prin intermediul unui anunţ la rubrica „Matrimoniale” al unui ziar local, în data de 05.11.2012, l-a racolat pe M. Sergiu, pentru a întreţine raporturi sexuale cu acesta într-un apartament închiriat în Timişoara.

În timpul întâlnirii femeia i-a administrat bărbatului în băutură o substanţă cu efect psihotrop care i-a indus o stare de somnolenţă, după care i-a sustras o sumă de bani şi un telefon mobil.

Bărbatul a revenit ulterior la adresa respectivă pentru a-şi recupera bunurile sustrase, dar femeia nu a mai răspuns la uşă.

G. Elena va fi prezentată în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind suspectă şi de furtul unui telefon mobil dintr-o staţie peco din Timişoara şi practicarea prostituţiei.

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.