Ţigări de contrabandă ascunse în două autovehicule descoperite cu ajutorul câinelui poliţist Nefa

0
947

Doi bărbaţi au fost surprinşi la Punctul de Trecere al Frontierei Moraviţa în timp ce încercau să intre în ţară cu ţigări de contrabandă.

Cei doi s-au prezentat separat la controlul specific, la scurte intervale de timp: cetăţeanul român Adrian I., în vârstă de 34 ani, la volanul unei autoutilitare marca ,,Iveco’’ s-a prezentat primul, fiind urmat de către cetăţeanul sârb Goran S., în vârstă de 46 ani,  aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Serbia.

Poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali şi cu ajutorul câinelui poliţist Nefa, au găsit la controlul fizic efectuat asupra mijloacelor de transport, 597 pachete de ţigări de contrabandă marcile „Fast” şi „Marble”, de provenienta Serbia, ascunse în locaşuri special amenajate în pereţii, respectiv sub salteaua din patul cabinei mijloacelor de transport.

Cei doi bărbaţi au declarat că au achiziţionat bunurile în valoare de 5.970 lei din Serbia.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării de către D.R.A.O.V. Timişoara, iar celor două persoane li s-a aplicat câte o sancţiune contraventională de 5.000 lei, fiecare în baza Legii 86 din 2006.

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.