Cercetătorii spulberă mitul: nu ne îngrăşăm pentru că mâncăm mult!

Cercetătorii spulberă mitul: nu ne îngrăşăm pentru că mâncăm mult! 1Recent, subiectul a fost îndelung mediatizat în presa de specialitate.
După ani şi ani de studiu, cercetătorii unui institut european de nutriţie au reuşit să izoleze cei 3 factori independenţi care se fac vinovaţi de acumularea kilogramelor în plus.
Dar, mai important, au reuşit să descopere substanta capabilă să neutralizeze acţiunea acestor 3 factori şi să permită scăderea în greutate în mod definitiv.
Au fost observate scăderi în greutate chiar şi la persoanele ale căror încercări de a slăbi cu alte metode sau regimuri eşuaseră de fiecare dată. Încă de la primele doze, în loc să se transforme în grăsimi, surplusul de calorii se transformă în energie.
Unul dintre cele mai bun rezultate a fost cel al Anei-Maria care, fără dietă şi fără exerciţii fizice, a slăbit 21 kg în doar 20 zile. Datorită ei, această metodă a primit numele 2120 şi este cunoscută peste tot în Europa sub numele DIETA 2120.

Am slăbit 21 kilograme în doar 20 zile!
La şcoală, mă numeau: „burtoasa”, „burtă de bere”. Acum râd, dar, când mă gândesc, de fapt ştim cu toţii: copiii sunt cruzi. Aşa a fost dintotdeauna. Credeam că nu se mai poate face nimic.
Mama mea m-a dus pe la tot felul de medici. Toţi spuneau acelaşi lucru: „Acest copil mănâncă prea mult”, „Această adolescentă mănâncă prea mult”.
Am încercat totul: diuretice, regimuri hipocalorice, cure cu ceaiuri, cu păstăi de fasole şi tot felul de alte cure. Nimic nu mă ajută. După ce reuşeam să slăbesc 2 sau 3 kg cu dure privaţiuni şi suferinţe, puneam repede la loc 5 sau chiar 6 kg. La 30 de ani şi 1,64 înălţime, cântăream 86 kg. Aceasta a durat până într-o zi, când o prietenă mi-a declarat într-o seară: „Ana Maria, am o surpriză pentru tine. Îţi voi face cunoştinţă cu cineva. Nu-ţi spun nimic. Altfel, poate vei refuza.”
O oră mai târziu, am făcut cunoştinţă cu un eminent specialist, fondatorul unui important centru de cercetări. El ne-a primit în cabinetul său şi ne-a invitat să luăm loc. După un schimb de banalităţi, el mi-a spus surâzând: „Se pare că doriţi să pierdeţi un pic din greutate?” Eram furioasă pe prietena mea şi roşie de ruşine: „Eu nu am venit pentru aceasta. Totuşi…” El a ridicat încet mâna şi a spus în acelaşi timp: „Eu nu râd de dvs., vă asigur! Vroiam numai să-mi spuneţi ce aţi încercat pentru a slăbi şi câte kilograme doriţi să pierdeţi definitiv”.
I-am spus tot ce încercasem în zadar. El mi-a explicat cu răbdare de ce nu a mers. „Acum, Ana Maria, vreau să ai încredere în mine. Vei slăbi în prima săptămână cel puţin 5 kg, pentru că aşa îţi doreşti”.
„Când spui „am încercat” e ca şi cum crezi că vei eşua. Vei slăbi, asta-i tot ce pot să îţi spun!”.
Şi mi-a vorbit mult despre capsaicina, o substanţă extraordinară, extrasă dintr-o anumită varietate de ardei iute roşu, despre care cercetările recente au demonstrat că accelerează cu 40% arderile din organism.
Mi-a povestit despre un studiu realizat, în acelaşi an, la o universitate din Coreea de Sud şi care arătase că administrarea capsaicinei stimulează activitatea proteinelor care contribuie la spargerea celulelor de grăsime şi, în acelaşi timp, reduce activitatea enzimelor responsabile de acumularea de grăsimi. Astfel este prevenita dezvoltarea celulelor mature de grăsime.

Capsaicina extrasă dintr-o varietate unică de ardei iute roşu se răspândeşte în corp, zi după zi, acţionând în profunzime. E ca şi cum aţi avea un aspirator de grăsime în organism. Detoxificând ficatul, vezica biliară, intestinul şi colonul veţi putea arde grăsimile şi elimină apa din ţesuturi eliminând, în acelaşi timp, celulită şi aspectul de „coajă de portocală al pielii”. Repetăm că nu trebuie să renunţaţi la felurile de mâncare preferate şi nici să faceţi sport.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Sfatul unui medic din WUHAN despre COVID 19

Iată sfatul unui medic aflat în WUHAN în...

Dacă eşti fumător trebuie să citeşti neapărat acest articol

În principal, persoanele fumătoare sunt direct expuse unor afecţiuni...

ALERTĂ europeană pentru un medicament folosit de mii de românce

Primele rezultate ale necropsiei în cazul tinerei din Arad...

5 sfaturi utile de la medici , care ti-ar putea fi de ajutor

1. Scăpaţi de durere de dinţi fără să deschideţi...

Plantă românească unică în lume. Are beneficii uimitoare

Datorită conţinutului mare de vitamina C, vitaminele B1, B2,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img