Start de foc pentru „Leii din Banat” în retur. BC Timişoara – BC Mureş, joi seara la sala Constantin Jude

0
893

Startul returului Ligii Naţionale de Baschet masculin continuă seria de foc pentru BC Timişoara. Elevii lui Jovanovic întâlnesc joi seara, de la ora 20:00, BC Mureş Tg. Mureş, pe parchetul sălii Constantin Jude din Timişoara.

Dacă cu numai câteva zile în urmă, BC Timişoara obţinea calificare în Final Four-ul Cupei României, iar luni au învins campioana en-titre – CSU Ploieşti, trupa de pe Bega continuă confruntările de foc. Deşi elevii săi au obţinut şapte victorii consecutive, Jovanovic este conştinent de presiunea care apasă pe umerii elevilor săi.

„Vrem să profităm de perioada bună pe care o parcurgem, să adunăm încă două puncte în clasament şi să confirmăm forma în care suntem. Este doar prima etapă din retur, însă noi ne aflăm deja la al treilea meci al anului, după victoriile cu Sibiul şi Ploieştiul. Adversarii noştri sunt mai proaspeţi, ei nemaijucând de trei săptămâni, dar sper ca asta să nu-şi spună cuvântul. Mureşul are o echipă schimbată faţă de tur, mult mai bună, cu rotaţie lungă şi care se află printre primele 4-5 forţe ale campionatului. Trebuie să fim atenţi, aşa că le voi cere băieţilor concentrare maximă. Fostul nostru jucător, Branko Cuic este un lider al mureşenilor şi cred că el şi Dan Păltinişanu vor evolua foarte motivaţi în partida de mâine” a declarat Srdjan Jovanovic, antrenorul BC Timişoara, pentru site-ul oficial al alb-violeţilor.

„Leii din Banat” au nu mai puţin de cinci victorii consecutive în campionat, acestea alternând cu cele două victorii din Cupă, pentru „performanţa” de şapte meciuri câştigate consecutiv, „zestre” pe care „Zlatko” şi compania vor să o ducă la opt. În turul campionatului, BC Timişoara a învins la Tg Mureş cu 85-72.

Meciul BC Timişoara – BC Mureş Tg. Mureş are loc joi, începând cu ora 20:00, pe parchetul sălii Constantin Jude din Timişoara.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.