Transfer aeroport

Senatorul PDL Dorel Constantin Vasile Borza şi-a anunţat, marţi, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi afilierea la grupul liberal.

Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timiş. Acesta a declarat în plenul Senatului că, începând de marţi, îşi încetează activitatea în grupul parlamentar PDL.

“În continuare, îmi voi continua activitatea ca senator independent, afliliat PNL”, a spus Borza.

Semnele care prevesteau demisia lui Dorel Borza din PDL au apărut înainte de alegerile locale, când senatorul a susţinut candidatul USL, Nicolae Robu la Primăria Timişoara. Acesta declara atunci că nu schimbă partidul pentru că nu este traseist politic.

Preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, spunea, într-o conferinţă de presă, că Dorel Borza nu s-a mai implicat de multă vreme în activitatea partidului. Dacă acesta va decide să părăsească PDL, va reprezenta o pierdere, adăuga Ostaficiuc.

Chiar dacă surse apropiate primarului Robu îl dau pe Dorel Borza drept viitorul consilier personal al edilului, acesta a refuzat să comenteze această ipoteză, anunţând că în momentul de faţă nu se poate spune cine va fi cel de-al patrulea consilier al său.

O.T.