Pasajului Jiul

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este extrem de mulţumit de firma PORR care execută lucrările de lărgire a Pasajului Jiul. Acesta a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că procesul de demolare a vechii culee de la pasaj a fost finalizat.

„La Pasajul Jiul s-a finalizat demolarea culeei. A fost greu, s-a lucrar foarte mult pentru că betonul de acolo era unul albăstriu de o duritate ieşită din comun. Pur şi simplu au încercat cei de la firma PORR toate tehnologiile. Sigur s-a reuşit până la urmă şi mergem în linie dreaptă spre finalizarea întregului proiect până spre linia septembrie propunem noi, ceea ce înseamnă cu jumătate de an înainte de termenul contractual. Se lucrează acum şi pe strada Nera spre Circumvalaţiunii. Mai sunt de realizat piloţii de subzidire de sub culeea nouă şi apoi sunt lucrări de finisare, dar mai durează aproape două luni, pentru că ştiţi mereu că operaţiunile acestea finale sunt consumatoare de timp. Noi ne aşteptam să încheiem înainte de începerea şcolii, dar e de aşteptat să fie şi zile ploioase, este bine să lăsam o rezervă. Ar fi ideal să încheiem înainte de începerea şcolii, dar terminăm înainte de să vină studenţii”, a explicat edilul timişorean.

Foto: arhivă

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.