şoferiţa-unui-BMW04

Vineri noaptea în data de 09 ianuarie 2016, în jurul orei 01:00, soferinta unui BMW care se deplasa dinspre Timişoara spre Buziaş, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile.

Un echipaj de poliţie ce patrula prin Timişoara, a fost solicitat la un accident în apropierea localităţii Albina. Ajunşi de urgenţă la locul incidentului, poliţiştii au găsit o tânără în vârstă de 29 de ani, care pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu maşina în afara părţii carosabile. Tânără însărcinată, se afla deja într-o salvare, iar medicii de pe ambulanţă i-au acordat imediat primele îngrijiri medicale la faţa locului.

Din fericire pentru şoferiţă, aceasta nu a suferit răni grave şi le-a spus poliţiştilor că: ,,Am intrat în curbă şi maşina a început să derapeze, iar după aceea m-am trezit pe câmp.”
Tânăra şoferiţă a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean, pentru un control amănunţit.