O adolescentă s-a ales cu telefonul mobil distrus, pentru că a refuzat avansuri sexuale

0
828

O timișoreancă minoră a rămas fără telefon mobil, acesta fiind distrus de un tânăr supărat că fata i-a refuzat avansurile sexuale.

Incidentul s-a petrecut pe strada Polonă din Timișoara. Adolescenta mergea cu o prietenă la un magazin din zonă, când a fost abordată de un tânăr de 18 ani, care i-a făcut avansuri sexuale. După ce a fost refuzat, tânărul a devenit violent.

„În data de 22.02.2016, în jurul orelor 21.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, în baza solicitării Dispeceratul Secţiei 3 poliţie, s-a deplasat pe str. Polonă, unde numita P.E., reclamă faptul că fiica sa minoră, în timp ce se deplasa cu o prietenă la un magazin din apropiere, a fost abordată de numitul H.S.D. în vârstă de 18 ani care i-a propus să meargă la el acasă. Pentru faptul că fata a refuzat, acesta a devenit violent, i-a smuls telefonul mobil din mână şi la călcat în picioare, distrugându-i display-ul telefonului”, au transmis jandarmii timișoreni.

Tânărul a fost identificat de către oamenii legii și și-a recunoscut fapta. El s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Spune-ţi opinia civilizat!