Percheziții la contrabandiștii de țigări din Timiș

0
934

Polițiștii au descins, joi dimineață, în 35 de locații, domicilii ale mai multor persoane bănuite de contrabandă cu țigări. 130 de polițiști participă la acțiune.

Perchezițiile domiciliare în cele 35 de locații se desfășoară în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

„În fapt, în luna iunie 2015, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute desfășoară activități de comerț ilegale cu țigări de contrabandă, în piețele din municipiul Lugoj și în localitățile din mediul rural arondate (Găvojdia, Coșteiu, Racovița, Nădrag, Ghizela), prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În urma perchezițiilor, oamenii legii vor pune în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse pentru audieri la sediul Poliției Municipiului Lugoj.

La acțiune participă 130 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Timișoara, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și tehnicieni criminaliști.

UPDATE. Polițiștii au confiscat aproape 150.000 de țigarete de contrabandă, dar și arme din casele suspecților.

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat aproape 150.000 de țigarete de contrabandă, o pușcă cu aer comprimat, 236 de cartușe și 7.250 de petarde deținute ilegal.

Perchezițiile au avut loc în 35 de locații, în Timiș: Lugoj, Găvojdia, Coșteiu, Racovița, Nădrag și Ghizela. În urma acestora, 32 de persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Lugoj pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Spune-ţi opinia civilizat!