ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Olota, cățelușa vedetă a Grupării de Jandarmi Mobilă Timișoara. Ce premiu național a obținut

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un ciobănesc german timișorean este vedeta Grupării de Jandarmi Mobilă Timișoara. Cuplul chinotehnic format din plt. maj. Mile Marinel și cățelușa Olotă, participant la cea de-a XII-a ediție a Campionatului național de dresaj al câinilor de serviciu din cadrul Ministerului Afacerilor interne, a obținut poziția a III-a, câștigând astfel medalia de bronz.

Competiția a avut loc la începutul lunii octombrie, la Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu și s-a desfășurat pe durata a patru zile, în perioada 5-8 octombrie. La această ediție au participat 30 de cupluri chinotehnice ale Jandarmeriei Românie, Poliției, Poliției de Frontieră și I.S.U. Jandarmeria România. După ce anul trecut cei doi au obținut locul IV, de această dată s-au clasat pe locul 3 la categoria câine universal – dresaj și pe locul I în clasamentul pe Jandarmerie.

Totul s-a putut doar datorită sutelor de ore de pregătire asidue și efortului depus în sprijinirea antrenamentelor desfășurate de către personalul grupei de conductori câini serviciu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore