Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 130 de polițiști din Timiș, AVANSAȚI de Ziua Poliției Române FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

133 de poliţişti timişeni au fost avansaţi de ”Ziua Aniversară a Poliţiei Române” în gradul profesional următor. 17 ofiţeri şi 116 agenţi de poliţie s-au bucurat de urările primite din partea conducerii inspectoratului şi ale colegilor, cu ocazia festivităţii organizate la sediul instituției. 10 dintre cei care au fost promovați au avansat în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Tot astăzi, în cadrul aceleiaşi festivităţi, Clubul Sportiv ”Timpolis” i-a premiat pe poliţiştii care au câştigat competiţiile de minifotbal de sală, tenis de masă şi judo, organizate în cursul săptămânii trecute pentru a marca Ziua Poliției Române.

Pe lângă întreaga conducere a IPJ Timiș, la festivitate a participat și prefectul județului Timiș, Eugen Dogariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Cu seninătate! Țeparul Octavian Didovici îl invită pe subofițerul Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale să-i returneze o donație de peste 20...

E clar că, dacă am fi trăit într-o țară normală și într-o democrație autentică,...