AcasăStiriAdministratiePirtea renunţă la indemnizaţia de deputat, pentru că are salariu de rector....

Pirtea renunţă la indemnizaţia de deputat, pentru că are salariu de rector. Ce face cu banii după ce cotizează la PNL

Deputatul PNL Timiş, Marilen Pirtea, renunţă la indemnizaţia de parlamentar. Practic, acesta va munci gratis în Parlament, însă îşi va păstra facilităţi precum cazarea, decontarea transportului sau plata angajaţilor de la cabinetul său parlamentar. Decizia a fost luată de liberal din cauză că în prezent deţine simultan şi funcţia de rector al Universităţii de Vest din Timişoara.

„Așa cum știți legislația în vigoare permite cumularea funcției de rector cu cea de parlamentar. Decizia mea este ca în aceste condiții de cumul și de permisivitate legislativă în domeniu a celor două poziții este să nu beneficiez de acea indemnizație de deputat. Nu voi beneficia de această indemnizație și nu voi cumula cu indemnizația de rector banii pe perioada existentă a acestor două poziții. O parte din bani va fi transferată partidului la nivel central, iar cea mai mare parte o voi dona Fundației Univesității de Vest” , a declarat Pirtea astăzi.

Practic, liberalul va încasa banii pe care mai apoi îi va dona către copii din familii nevoiaşe, copii romi sau copii ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate, dar şi către fundaţia Universităţii de Vest, care va sprijini proiectele studenţilor.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente