Poli, la a doua înfrângere a sezonului. Corona învinge la Timişoara cu 2-1 şi trimite echipa Banatului pe locul secund în Serie

- Advertisement -

După ce în prima etapă a returului a cedat în faţa unei contracandidate la promovare – UTA Arad, sâmbătă, Poli Timişoara, a pierdut şi derby-ul primelor clasate, echipa bănăţenilor fiind învinsă de braşovenii de la Corona, scor 2-1, fapt ce trimite formaţia lui Velcea pe locul secund în „B2” – Vest.

Chiar dacă au fost nevoiţi să joace acest meci fără căpitanul Ovidiu Petre, alb-negrii au început mai bine partida de pe Dan Păltinişanu, comparativ cu meciurile precedente, Velcea folosind o formulă parcă mai ofensivă ca în partidele precedente, deşi şi cel de-al doilea „VIP” sosit sosit în iarnă – Mihai Dina – a început din postura de rezervă.

Poli nu a reuşit o primă repriză prea plăcută ochiului, prima fază reală de a înscrie fiind „pe capul” lui Szekely, care, din păcate pentru bănăţeni, nu a reuşit să înscrie, scorul la pauză rămânând neschimbat, chiar dacă braşovenii au avut câteva şanse de a deschide scorul. Singura fază, cu adevărat notabilă în prima repriză a fost eliminarea lui Şeroni, „polistul” văzând în minutul 35 al doilea „galben” şi, implicit, cartonaşul roşu.

Ieşirea de la cabine a adus şi o modificare în teren, în lotul alb-negrilor, locul lui goge fiind luat de Dina, pentru a întări atacul, Velcea mergând la „risc”, deşi echipa sa se afla în inferioritate numerică, fapt ce nu s-a văzut prea mult. Rezultatul final părea că va fi o nouă remiză, însă în ultimele 10 minute ale meciului, cei 21 de jucători prezenţi pe dreptunghiul verde şi-au amintit ce caută „în iarbă”, braşovenii fiind ceva mai activi, ceea ce le-a adus câştig de cauză. În minutul 80, Corona deschidea scorul prin Ene, care a reluat în plasă o minge respinsă de Pap, pentru ca numai câteva minute mai târziu, Marovic să trimită în propria poartă, printre picioarele nefericitului Pap, ambele goluri plecând din bocancul, poate celui mai bun om de pe teren, Coman. În prelungiri, Boldea deuşea primul gol din acest retur al echipei sale, iar scorul final avea să fie 1-2.

La finalul partidei, tehnicianul alb-negrilor, Vali Velcea, a răbufnit la adresa „centralului” Colţescu, fapt tot mai des întâlnit în ultimele partide, după „ieşirea” acestuia de la Arad, atunci când a acuzat din nou brigada de arbitrii.

Poli Timişoara: Pap – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge (min. 46 – Dina), Trandu (min. 75- Bărbuţ), Poparadu (c), Nanu – Boldea, Szekely (min. 70 – Boştină). Antrenor: Valentin Velcea.
Corona Nraşov: Marc – Martac, Forika, Damian, Burlacu – Dâlbea, Munteanu, Stângă (min. 70 – Ene), Popa (min. 78 – Fizeşan) – Chirciu, Coman (c) (min. 85 – Manea). Antrenor: Daniel Bona:

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare