Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli, primul egal după trei victorii în stagiul din Antalya

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

pozaDupă trei victorii consecutive în cantonamentul din turcia, alb-negrii au obţinut în cel de-al patrulea meci o remiză. Aceştia au terminat 2-2 cu o echipă ce joacă în campionatul regional din Germania – FC Magdeburg, după ce elevii lui velcea au fost conduşi cu 1-0 şi 2-1. Golurile timişorenilor au fost înscrie de Dobricean şi Nanu.

Singura reprezentantă a Banatului în eşalonul secund al fotbalului românesc, ACS Poli Timişoara, a disputat vineri, în Turcia, cea de-a patra partidă de verificare din stagiul de pregătire pe care Velcea îl conduce în Antalya.

Adversarul de vineri a fost o echipă ce joacă în Reggionalliga Nordost din Germania – FC Magdeburg, poate cel mai slab cotat de până acum. Antrenamentele draconice „aplicate” de Velcea elevilor săi, dar şi tinerii care şi-au făcut loc în primul „11” au dus la o scădere de randament, astfel că alb-negrii au reuşit doar un egal tras de păr, 2-2, cu nemţii, asta după ce echipa din Germania a condus, pe rând, cu 1-0 şi 2-1.

Pentru Poli a marcat mai întâi Dobricean (foto), pentru 1-1, egalarea fiind adusă de Nanu.

Valentin Velcea a folosit o formulă în care şi-au găsit loc mai mulţi jucători tineri. S-a început cu Kirev, Redjepi, Bocşan, Miculescu, Nohai, Goge, Artean, Trandu, Dobricean, Szekely, Enciu. După pauză au intrat Bărbuţ, Nanu, Şeroni, Todorov şi Dina.

Sâmbătă, 2 februarie 2013, de la ora 17:00, ACS Poli Timişoara dă piept cu FC Tobol (Kazahstan).

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare