pozaDupă trei victorii consecutive în cantonamentul din turcia, alb-negrii au obţinut în cel de-al patrulea meci o remiză. Aceştia au terminat 2-2 cu o echipă ce joacă în campionatul regional din Germania – FC Magdeburg, după ce elevii lui velcea au fost conduşi cu 1-0 şi 2-1. Golurile timişorenilor au fost înscrie de Dobricean şi Nanu.

Singura reprezentantă a Banatului în eşalonul secund al fotbalului românesc, ACS Poli Timişoara, a disputat vineri, în Turcia, cea de-a patra partidă de verificare din stagiul de pregătire pe care Velcea îl conduce în Antalya.

Adversarul de vineri a fost o echipă ce joacă în Reggionalliga Nordost din Germania – FC Magdeburg, poate cel mai slab cotat de până acum. Antrenamentele draconice „aplicate” de Velcea elevilor săi, dar şi tinerii care şi-au făcut loc în primul „11” au dus la o scădere de randament, astfel că alb-negrii au reuşit doar un egal tras de păr, 2-2, cu nemţii, asta după ce echipa din Germania a condus, pe rând, cu 1-0 şi 2-1.

Pentru Poli a marcat mai întâi Dobricean (foto), pentru 1-1, egalarea fiind adusă de Nanu.

Valentin Velcea a folosit o formulă în care şi-au găsit loc mai mulţi jucători tineri. S-a început cu Kirev, Redjepi, Bocşan, Miculescu, Nohai, Goge, Artean, Trandu, Dobricean, Szekely, Enciu. După pauză au intrat Bărbuţ, Nanu, Şeroni, Todorov şi Dina.

Sâmbătă, 2 februarie 2013, de la ora 17:00, ACS Poli Timişoara dă piept cu FC Tobol (Kazahstan).