Poli, primul egal după trei victorii în stagiul din Antalya

- Advertisement -

pozaDupă trei victorii consecutive în cantonamentul din turcia, alb-negrii au obţinut în cel de-al patrulea meci o remiză. Aceştia au terminat 2-2 cu o echipă ce joacă în campionatul regional din Germania – FC Magdeburg, după ce elevii lui velcea au fost conduşi cu 1-0 şi 2-1. Golurile timişorenilor au fost înscrie de Dobricean şi Nanu.

Singura reprezentantă a Banatului în eşalonul secund al fotbalului românesc, ACS Poli Timişoara, a disputat vineri, în Turcia, cea de-a patra partidă de verificare din stagiul de pregătire pe care Velcea îl conduce în Antalya.

Adversarul de vineri a fost o echipă ce joacă în Reggionalliga Nordost din Germania – FC Magdeburg, poate cel mai slab cotat de până acum. Antrenamentele draconice „aplicate” de Velcea elevilor săi, dar şi tinerii care şi-au făcut loc în primul „11” au dus la o scădere de randament, astfel că alb-negrii au reuşit doar un egal tras de păr, 2-2, cu nemţii, asta după ce echipa din Germania a condus, pe rând, cu 1-0 şi 2-1.

Pentru Poli a marcat mai întâi Dobricean (foto), pentru 1-1, egalarea fiind adusă de Nanu.

Valentin Velcea a folosit o formulă în care şi-au găsit loc mai mulţi jucători tineri. S-a început cu Kirev, Redjepi, Bocşan, Miculescu, Nohai, Goge, Artean, Trandu, Dobricean, Szekely, Enciu. După pauză au intrat Bărbuţ, Nanu, Şeroni, Todorov şi Dina.

Sâmbătă, 2 februarie 2013, de la ora 17:00, ACS Poli Timişoara dă piept cu FC Tobol (Kazahstan).

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare