Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adi Bărar: „Aşa cum ne iubesc timişorenii, îi iubim şi noi pe ei’

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °
Adi Bărar este liderul trupei Cargo – formaţie arhi-cunoscută în peisajul muzical din România şi în mod deosebit în Timişoara, mai ales datorită faptului că această trupă s-a format chiar în oraşul de pe Bega. Acesta este şi motivul pentru care acest material se încadrează de minune la rubrica noastră „Valori Locale”.

Noul material Cargo a debutat cu piesa „A 5-a dimensiune”, melodie lansată exclusiv on-line pe 22 decembrie 2012 ce se poate descărca gratuit de pe internet. „Avem un material nou, este vorba de o piesă care se intitulează <<A 5-a dimensiune>>. Melodia a fost lansată pe data de 22 decembrie a anului trecut si poate fi găsită pe site-ul celor de la Bere Timişoreana, sau pe Facebook, pagina Cargo, care este pagina noastră oficială”

Despre viitorul apropiat al formaţiei, în plan muzical, Adi Bărar a mai făcut unele dezvăluiri pentru cititorii Vocea Timişului, acesta dezvăluind că următoarea piesă ce va fi promovată va beneficia şi de un videoclip. „Pe parcursul lui 2013 vom adăuga melodii noi. Următoarea piesă va beneficia de un clip, ceea ce <<A 5-a dimensiune>> nu are” a mai spus liderul uneia dintre cele mai îndrăgite formaţii rock din România.

Această perioadă este una „subţire” în tot ce înseamnă apariţii publice, ceea ce înseamnă că băieţii pot fi văzuţi numai în cluburi, gradele de afară nerecomandând concerte în aer liber nici măcar la Timişoara, unde Cargo este „Rege la ea acasă”.

„Primele două luni din an sunt mai slabe, cântări avem în perioada asta numai în cluburi. Lumea vine să ne vadă şi acolo, însă, normal, sunt mai puţini decât la concertele din aer liber, fie că e cu bilet de intrare fie că accesul este gratuit. Aş vrea să vină lumea doar la concerte în aer liber, unde, în general intrarea este liberă, dar faptul că oamenii îşi plătesc biletele de intrare la cântările noastre sau că ne cumpără materialele discografice înseamnă că publicul ne respectă şi ne iubeşte, sentiment ce este reciproc. Se spune că nu eşti rege la tine acasă, dar la noi nu e valabilă zicala. Aşa cum ne iubesc timişorenii îi iubim şi noi pe ei, noi am promovat şi vom promova în continuare Timişoara peste tot unde vom cânta, nu uitaţi că pe primul album Cargo scrie mare – Cargo din Timişoara – deci ne mândrim că suntem timişoreni. Revenind la publicul timişorean, în ciuda faptului că este foarte exigent când vin formaţii de renume naţional e o piatră de încercare pentru fiecare, de asta suntem mândri că suntem atât de plăcuţi de timişoreni”

a adăugat Barar

Nici cînd Cargo nu are cântări, Adi Bărar nu stă departe de muzică. Acesta are o altă formaţie care se numeşte Adi Bărar Band, trupă cu care cântă blues-uri, însă numai în „timpul liber” al Cargo-ului.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare