Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timișoara, mesaj de încurajare pentru Marián Čišovský: ”Be strong, Ciso! #28forever”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Foștii colegi de echipă au aflat de situația dificilă prin care trece Marián Čišovský, ex-jucătorul Politehnicii Timișoara. Antrenorul nostru Dan Alexa, cel care în urmă cu câțiva ani evolua alături de ”Ciso” sub tricoul alb-violet, i-a transmis azi un mesaj de susținere. Fii puternic, Ciso, poți câștiga și această luptă! ‪#‎28forever” se arată pe pagina de Facebook a ‬clubului de pe Bega.

Vă reamintim că în luna ianuarie a anului trecut, fostul jucător al Politehnicii Timişoara, a primit o veste necruţătoare din partea medicilor. Acesta a fost informat că suferă de scleroză laterală amiotrofică -boală cunoscută și ca ”boala Lou Gehrig“ sau ALS, care se manifestă prin lipsa coordonării membrelor, pierderea motricităţii şi probleme de vorbire.

Fostul fundaş a fost prezent, luni, alături de foștii săi coechipieri de la Viktoria Plzen -echipă la care a evoluat după plecarea de la Timișoara,, care au câştigat titlul în Cehia. De departe cel mai emoționant moment al meciului a avut loc după ultimul fluier al arbitrului central, când jucătorii lui Viktoria i-au dedicat titlul cucerit lui Marián Čišovský, fostul fotbalist izbucnind în lacrimi, vezi VIDEO.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore