Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţia locală, în patrule pe biciclete şi motoscutere prin cartierele Timişoarei FOTO

Poliţia locală, în patrule pe biciclete şi motoscutere prin cartierele Timişoarei FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum a anunţat încă de săptămâna trecută, când s-a stabilit introducerea în teren a patrulelor de poliţişti locali pe biciclete şi pe motoscutere, Poliţia Locală Timişoara a demarat acţiuni în cartierele oraşului pentru o mai strânsă relaţionare cu cetăţenii din toate zonele.

Joi dimineaţă, un număr de cinci patrule pe biciclete şi patru pe motoscutere au pornit în cartierele Buziaşului, Soarelui şi Girocului. Principalele direcţii stabilite se referă la identificarea persoanelor fără adăpost, a imobilelor în stare de degradare, a terenurilor virane neîngrijite, probleme legate de abandonarea de deşeuri, de persoane care caută în pubelele de gunoi, acte de comerţ stradal ilicit, fapte de vandalism în parcuri, opriri, staţionări, parcări neregulamentare, autovehicule abandonate, câini fără stăpân etc.

Poliţiştii au luat legătura şi cu preşedinţii consiliilor consulative de cartier, care au fost de altfel şi chemaţi în teren cu poliţiştii locali pentru a semnala la faţa locului eventualele nereguli. Săptămânal, poliţiştii locali vor fi prezenţi în toate cartierele, relaţionând cu cetăţenii, reţinând toate problemele pe care aceştia le semnalează, urmând ca după fiecare acţiune de acest gen să se centralizeze toate constatările directe în teren, dar şi cele sesizate de cetăţeni, urmând ca în conformitate cu atribuţiile conferite de lege acestea să fie soluţionate, iar pentru cele care exced atribuţiilor să fie informate instituţiile abilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...