17-octombrie-2021
AcasăStiriPoliticaPrimarii PSD din Timiș fac front comun şi refuză banii din fondul...

Primarii PSD din Timiș fac front comun şi refuză banii din fondul de rezervă, oferiţi de Guvernul Cîţu!

Primarii PSD din Timiş nu acceptă mărunţişul aruncat ca praf în ochi, de guvernarea liberală. Mai exact, social democraţii consideră că Guvernul demis al PNL pedepsește comunitățile locale conduse de PSD.

Prin modul discreționar în care au fost împărțiți banii arată clar că interesul pentru oameni este pe locul doi, după interesul politic strict imediat al celor care încă guvernează, mai spun social democraţii.

Primarii PSD din Timiș au decis, astăzi, că nu pot să accepte „gestul disprețuitor cu care Guvernul PNL tratează comunitățile conduse de ei”. Banii alocați sunt efectiv o „firimitură” care trebuia să se regăsească în tabelul cu alocări, doar ca să fie ceva trecut acolo, mai spun cei din PSD.

Este de neconceput și de neacceptat, este o alocare profund incorectă, este o metodă josnică prin care se plătesc niște polițe politice, care vor fi decontate cu siguranță de liberali. Primarii PSD nu acceptă mărunțișul aruncat ca un praf în ochi. Bugetele sunt insuficiente pentru ce proiecte sunt necesare în comunități. Ar fi un joc de mimă din categoria ”ei se fac că alocă, noi ne facem că realizăm proiecte și cheltuim”. Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîțu!„, transmit reprezentanţii PSD Timiş.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente