Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primele imagini cu viitorul Pasajul Solventul din Timișoara! Cum va arăta noul obiectiv?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Proiectul tehnic pentru Pasajul Solventul a fost actualizat, iar primarul Timișoarei, Dominic Fritz a făcut publice primele imagini cu viitorul obiectiv.

Lucrările vor fi făcute de o asociere de 10 firme, iar lider este Spic Internazionale, o companie italiană de construcții. Valoarea contractului este de 28 de milioane de euro.

Pentru mine, “Solventul”, deși știu toată istoria legată de acest nume, de căderea combinatului și de toate promisiunile neîndeplinite, înseamnă viitor. Primul pod construit după Revoluție, o construcție îndrăzneață, din punct de vedere tehnic și al soluțiilor de mobilitate, cu linii de tramvai, trasee pietonale și piste de biciclete, o legătura între cartierele Ronaț-Blașcovici cu cartierele Iosefin și Șagului și închiderea completă a unui inel de circulație care va elibera orașul de trafic greu. La Solventul sunt două proiecte de importanță strategică pentru oraș și ambele au evoluat. Podul, pentru care în prezent sunt evaluate oferte de proiectare, și Pasajul, care urmează să obțină zilele acestea autorizația de construire și de începere a lucrărilor. În imagini, viitorul Solventul”, a scris Dominic Fritz, pe Facebook.

Pasajul Solventul va avea 87 de metri – lungime și 34 de metri – lățime,  4 benzi de circulație, cu posibilitatea de lărgire cu încă două benzi.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare