Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieProbă de foc la Evaluarea Naţională pentru peste 4.300 de elevi din...

Probă de foc la Evaluarea Naţională pentru peste 4.300 de elevi din Timiş. Ce subiecte au primit la Matematică

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O nouă zi cu emoţii pentru elevii care au absolvit clasa a VIII-a. În Timiş, nu mai puţin de 4.308 elevi susţin proba la Matematică. Pentru evaluarea elevilor au fost amenajate 54 de centre de examen. Elevii au susţinut prima probă la Limba şi literatura română luni, urmând ca mâine examenul să ia final. Ultima probă, cea la Limba și literatura maternă este programată pentru joi, 22 iunie. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 26 iunie, până la ora 16. Elevii nemulțumiți de notele primite pot depune contestații în intervalul ora 16- 20, urmând ca rezultatele finale să fie afișate în 30 iunie.

„La subiectele primite la Matematică la examenul de evaluare naţională 2017, elevii de clasa a VIII-a au avut de rezolvat probleme referitoare la cub, cilindru şi funcţia. De asemenea, la primul subiect la matematică elevii au avut de rezolvat o operaţie simplă 20-20:2, iar la al doilea subiect să calculeze cât costă 3 cărţi, dacă împreună 6 costă 30 de lei. În curând, pe edu.ro vor fi publicate şi variantele oficiale de subiecte la matematică la evaluare naţională 2017″, conform gândul.info.ro. Detalii puteţi citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare