12.9 C
Timișoara
sâmbătă,8,mai,2021
AcasăStiriProstie cu caru' sau indolență maximă! Două benzi de circulație, într-una singură,...

Prostie cu caru’ sau indolență maximă! Două benzi de circulație, într-una singură, la Timișoara! VIDEO/FOTO

De existența lui ”Dorel” pe șantierele din Timișoara s-a convins mai tot cetățeanu, însă unele ”manevre” efectuate de acești încuiați la minte, și aici nu e vina lor, a muncitorilor care execută directivele, ci a celor cu ”cap” care dau ordinele, ne convingem pe zi ce trece.

Cea mai nouă izbândă a ”Dorelului gânditor” a avut loc ieri pe strada Nistrului, pe sensul de mers dinspre Podul Decebal înspre sensul giratoriu de la intersecția stăzilor Pestalozzi cu Corneliu Coposu. În imediata apropiere a trecerii pentru pietonii care vin de pe podețul de lângă Parcul Copiilor, au fost marcarte două benzi: una care merge ”obligatoriu” înainte și un care te obligă să intri în sens. Nimic dubios până acum, deși vor fi puțini cei care vor respecta asta. Partea tragi-comică a situației este dată de faptul că sensul pe care se vine dinspre Podul Decebal este compus dintr-o singură bandă, nu din două, așa cum a fost marcat pe capătul amintit, ceea ce face ca cele două ”benzi” desenate pe asfalt să devină neîncăpătoare pentru două mașini mai ”sănătoase”, iar în cazul în care în intersecție se pregătește să intre autobuzul… să nu încercați cumva ”pe lângă” el, că se va lăsa cu ”atingeri”, cel puțin…

E adevărat că două autoturisme au loc, dar ce facem dacă se vor înghesui două microbuze pe acele ”benzișoare”? Sau vine vreun ”deștept” cu un autobuz de prin țară, care nu cunoaște ”sistemul” și vrea să se înfigă pe lângă mașinile care așteaptă să intre în girație? Răspunsurile le vom primi doar ”din teren”, nu de alta, dar dacă tot doreau să dea niște răspunsuri la aceste întrebări, responsabilii din Primărie se gândeau îaninte de a purcede la aberația asta și lărgeau cu măcar un metru porțiunea care se vrea ”preseleție” pentru mers înainte, că loc este ”căcălău”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,900FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
192CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente