Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriRămâne cum vrea PSD: sala polivalentă de 16.000 de locuri se face...

Rămâne cum vrea PSD: sala polivalentă de 16.000 de locuri se face la Giroc. Explicațiile lui Dobra

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Compania Națională de Investiții a decis: sala polivalentă de 16.000 de locuri se va face la Giroc, locația pusă la dispoziție de conducera Consiliului Județean Timiș. Președintele instituției, Călin Dobra, a plecat astăzi la București pentru a duce documentele necesare pentru demararea realizării studiului de fezabilitate. În weekend, primarul Nicolae Robu a făcut un sondaj pe Facebook pentru a afla dacă timișorenii doresc ca sala polivalentă să fie realizată la Giroc. Dobra a catalogat totul ca un tertip.

„Vreau să îi cer să folosească această artilerie grea (n.r – primarului Timişoarei, Nicolae Robu) în modul în care explică atribuirea terenurilor către angajaţii primăriei. Mă deranjează foarte mult tehnica pe care o aplică pentru a masca un scandal cu distribuţia terenurilor să provoace un alt scandal. Este o tehnică invechită care nu mai ţine de niciun fel. Consiliul Judeţean Timiş a primit chiar astăzi din partea CNI ultimele solicitări legate de documentaţie. Plec direct la aeroport cu documentaţia pentru CNI, completare la sala polivalentă faţă de primărie noi suntem avansaţi cu documentaţia. Mai mult, în solicitarea de la CNI se cereau şase hectare şi jumătate de teren pentru a se realiza o astfel de investiţie. Eu consider că amplasamentul dat de Primăria Timişoara nu se pretezeă de niciun fel pentru realizarea unei săli cu 16.000 de locuri. Am îngreuna foarte mult zona. (…) Investiţia nu e făcută pentru timişoreni sau giroceni, nu e făcută de Dobra sau de Robu, ci este o investiţie pentru timişeni. Este o investiţie foarte mare şi e de datoria noastră să o realizăm. Este foarte vehement nu înţeleg de ce se opune. Am văzut şi un sondaj făcut pe Facebook în stilul caracteristic. Eu cred că vehemenţa se leagă de faptul că acest proiect nu este realizat de dânsul. (…) Terenul pus la dispoziţie de primărie are o grămadă de probleme şi pe el trec linii de tramvai”, a declarat președintele CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare